Najdi forum

kilogrami

Moja izhodiščna teža je bila 49,5kg pri 173 cm. Noseča sem sedaj 17 tednov rok 15.4.2004 in sem se zredila 2.5kg. Ampak nič sekirat moje bodoče mamice!Glavno je da so naši sončki zdravi!!!!!!!

Ojla bubika!

Zasledila sem, da si iz prekmurja, tudi jaz. Okolica M.s.
Sedaj tudi jaz živim v Ljubljani že 7 let. Imam punčko
staro 4 leta. Koliko si stara, jaz sem 31. Kako si pa
ti pristala v Lj., ali imaš kaj domotožja?
lep dan lučka

Jaz sem stara 26 v bistvu bom februarja 27. V Lj. sem 8let, tu sem študirala, se zaljubila v gorenca, se poročila in sedaj čakava prvega otročka. Kar se tiče domotožja moram povedat , da mi je tu lepo in da sem srečna, včasih ko sem še študirala sem imela več domotožja, saj mi je bilo dolgčas sedaj ko sem v službi pa sploh nimam časa razmišljat. Vseeno pa mi je vedno lepo ko se vračam domov na obisk, kar je kar pogosto. Kaj pa ti? A si ponovno noseča? A imaš fuul domotožja?

Ne nisem noseča, tudi domotožja nimam, čeprav grem pa kar velikokrat domov. Poleti na 14 dni, zdaj pozimi pa 1 x mesec. Drugače se v ljubljani zelo dobro počutim. Gremo pa vsi trije zelo radi v Prekmurje, predvsem hčerkica, ki zelo pogreša stare starše iz moje strani.
Zdaj se vrnem pa malo še na tvojo temo. Jaz sem se v nosečnosti zredila za 25 kg – ful. Šlo je vse nazaj, ampak sem se ful matrala.
Se mi zdi tvoja kombinacija zelo v redu prekmurka – gorenc, pri meni isto.
oglasi se še kaj
lep pozdrav od lučke (to je v bistu moja hčerkica)

zanima me če je uredu da med nosečnostjo poskušaš obdržati svojo prvotno težo če je bila že prej prevelika (170cm-77kg)

Saj se hecaš, kajne? Hujšanje med nosečnostjo je (strogo) prepovedano. Ok, saj se ti ni treba prenažirat, ampak če ješ normalno, se ti ni treba bati, da se boš prekomerno zredila. Kakšno kilco boš sigurno pridobila, sploh ker 77 kg na tvojih 170 cm tudi ni tako groooozno veliko.

New Report

Close