Kilogrami
Nataša, ne zameri, vendar a te lahko vprašam kaj, kdaj in koliko ješ? Kakšna je bila tvoja začetna teža. Jaz sem velika 163 cm, težka sem bila 66 kg, sedaj v 23 t pa sem jih pridelala že 7 in mi je ginekologinja že rekla, da naj mal pazim.
Torej mi lahko ti kako pomagaš?
Aja, sladkega pa skoraj nič ne jem.
Tudi jaz sem v tretji nosečnosti sklenila, da bom tokrat pazila. Obakrat sem se zredila za 14 kg in kasneje vse izgubila. V tretje mi pa ne gre vse po planu in so mi kg dobesedno ušli po tehtnici navzgor. Zdaj jih lovim kot nora. No bomo videli kaj še bo. Želim ti veliko uspeha pri štetju kalorij!!
Čau,
alenkad
na začetku druge nosečnosti sem bila prav vesela, ko sem videla da se ne redim toliko kot pri prvi. pa se je kaj kmalu obrnilo: do 7. meseca sem pridelala že 15 kg (toliko sem jih v prvi noseč. imela na koncu) in glede na to da imam še 2 mes predvidevam da bom nekje pri 18. dodatnih kg.
pa kaj potem – v vglavnem da se kolikor toliko dobro počutim in da bo z otročkom vse ok.
Sem kar malo potolažena, ko vidim, da se nisem samo jaz zredila več kot se mi zdi, da bi se lahko: 15t- 4kg, se raje ne vagam. Trebuh imam že sedaj kot prvič v petem mesecu, da opresežku kg ne govorimo. Strah me je ,da me bo G kaj kregala, ker je moji sodelavki nekoč G rekel, če bi rada otroka v masti utopila pa se je celo nosečnost zredila za 10 kg.Groza!
Mah jaz sem se tudi sekirala- evo v nosečnosti sem se zredila za 25 kg. Kile so mi šle gor tako hitro- pa sem pazila, gibala sem se zaradi rizičnosti res manj, ampak evo, nobenih čokoladnih zadev, veliko sadja, zelenjave…
Kontrolirali so mi sladkor, vse ok–no, ko sem pa rodila nam je pa bilo jasno (do ene mere) Ta mala je imela 4820 kg, in 56cm -plodne vode je pa bilo toliko, da je kar lilo – 1 teden po porodu sem se tehtala doma in sem imela 17 kg manj.
Zato- ne se sekirati!!:
>