Najdi forum

Kilogrami

17 t. = 2 kg

Meni se zdi v mejah normale, manj kot prvič, ko je bil končni rezultat 14 kg, iz porodnišnice 10 kg manj, na stari teži pa v 2 mesecih po porodu. Potem je šlo še 2 kg dol brez kakršnihkoli diet.

jaz aprilčica

18t 3dni – 2,5 kg

Špela Č

sorry mal sem se zatipkala…..

jaz sem marčevka in ne aprilčica kot sem napisala!

Špela Č

31+1 dan = 9 kg

Pozdrav,
Miša P.

Skoraj 13. teden, od 0 do -1 kg.

20/21 teden, +5 kg

Glede na to, da sem se v prvi nosečnosti zredila vsega skupaj 6 kg in v drugi 12, upam, da tokrat ne bom podvojila (na 24 kg) :-))

19 teden + 2kg
LP Nataša

15 teden + 1 kg

LP, Miškolinka

28 t – 10kg

Evo ena rekorderka med vami suhicami;38t-25 kg,in to še ni vse ker se mi nabira voda se zgodi da imam kakšen dan tudi do 4 kg več.Kljub temu sem še vedno poskočna edino sklanjanje mi ne gre več.

LP Jasmina

No ja jaz tale teden sploh ne upam na vago. Prejšni je bilo v 19t +6-7kg, vmes sem videla kako je šlo gor, danes pa … raje sem vago le gledala.

Se pa sploh ne počutim za toliko težja, ker ja sem dobila trebuh, pa malce oblog po stegnih (moja šibka točka) drugače pa sem še prejšni teden nosila moje stare hlače. Pa zdi sem mi, da sem še vedno ful gibčna in polna energije. Pa lepo se merkam in ne jem sladkarij in pridno hodim na telovadbo. Pa druge toliko noseče se mi zdijo dosti bolj okrogle….

Od kod torej vse te kile???? Mogoče je pa vaga pokvarjena???

Še ena rekorderka
32 t + 16 kg

Moje prejšne mere 161 cm in 55 kg (čez zimo), poleti pa 51 kg
Baje imam ogoromno vode, bomo videli. Se pa počutim zelo lepo in sem več kot ponosna na trebušček ups, trebuh. Res je najlepši.

12 teden = 2,5 kg

13teden + 2kg — važno je, da SE redimo – jaz sem zelo vesela, da nam je tokrat uspelo tako hitro – juhuuuhuuuu

Probaj si skuhat “čaj” iz peteršilja, da ti odvaja vodo. Saj ne bo več dolgo. Držim pesti zate.

10. teden + 1 kg.
LP, T.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Lahko povzroči splav. Sem enkrat v eni knjigi o zeliščih brala.

Kje bi lahko prebrala več o zeliščih, ki so škodljiva? Rada bi pila čaj za želodec(meta,melisa,rman,kopriva,janež,kamilica)zdaj pa nevem ali lahko škoduje.Hvaležna za odg.

Meni je os.zdr. priporočila metin čaj ko sem imela virozo. Za ostale ne vem kako in kaj, vem pa da obstaja v knjižnici velika knjiga o zeliščih, enciklopedija ali nekaj podobnega, vendar ne vem če piše tudi katera niso primerna za nosečnico. Mogoče najbolje da se naslednjič pozanimaš pri G oz os.zdr. Mogoče pa kaj ve o tem.

16 tednov, 0 kg

New Report

Close