Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja kdo posodi storkljo ali ruto?

kdo posodi storkljo ali ruto?

Bi nam kdo posodil storkljo ali ruto? Imamo prvega otroka, puncko, ne vemo natancno, kaj bi nam prislo prav ali ne. Najprej bi radi preiskusili oboje. Imamo kenguru, vendar se ga zaenkrat se bojimo uporabljati, zato bi si radi sposodili storkljo ali ruto za prvo silo. Nam kdo pomaga?
Spela

KUPI SI JO

To je bilo pa nesramno.

Očitno nimaš kaj pametnega povedati, zato molči!
Ali

“spoštovana” ali:
kot vidim po forumih, se res na veliko oglašaš. imaš pač ogromno časa. le kaj počneš v službi?
pa lp

Za ROZI:
Živjo, če si uspela opaziti moje pisarije na forumu, potem očitno tudi tebi ostaja nekaj časa, ki ga lahko nameniš brkljanju po internetu in razmetavanju s tebi lastnimi zmerljivimi in nepotrebnimi umotvori.
Ali

Ne vem , zakaj si tako sovražno naperjena, saj je to forum, na katerem lahko tudi ti obelodaniš svoje umotvore. Jaz pa nisem hotela užaliti prav nikogar!
Sicer pa se oddaljujemo od teme.

ROZI, zanima me, ali vi sploh razumete kaj je tema tega vprašanja: “Kdo posodi storkljo ali ruto?”. Ker zelo očitno se samo vi oddaljujete od prave teme. Verjetno potrebuje gospa Špela ruto ali štorkljo in se ji je ne splača kupiti, si je ne more privoščiti ali pa ima kak drug razlog, da je posebej navedla besedo POSODI. In ker je forum namenjen dobronamernim ljudem, staršem, ste vi z vašimi pripombami prav neokusni.

ampak tema, ROZI, je bila “kdo posodi storkljo ali ruto”, ne pa “kdo ima vec casa za brskanje po internetu”.
menda si ti to spregledala v prvi vrsti,
pozdrav,
spela

Odločila sem se, da jaz posodim štorkljo ali ruto. Ruto imam že pri sebi, štorkljo bom pa še ujela!
lp

Opsa, očitno se je nekdo poigral z mojim imenom. Mislim, da vem kdo.
Kaj naj rečem – Rozi, nazaj v vrtec!

New Report

Close