Najdi forum

Lepo prosim kdo mi pomaga deliti izkušnjo o drogah. Rabim nekoga, ki je ozdravljen, da me usmerja, ker sem začela delat z narkomani. Rabim izkušnje in kako pridobiti zaupanje od narkomanov.

Če kdo koga pozna, ki bi mi pomagal pri narkomanih oz da mi da par napotkov.

Jaz zase lahko rečem,da mi nihče ni mogel pomagat dokler nisem dobila otroka,in tako sem sama prišla do tega, da če me to ne strezni,me ne bo nič drugega.In hvala bogu me je!

Jaz rabim samo nekoga, ki mi poda mnenje, da me malo usmeri.

Ni se ravno za bati. Odvisniki imajo običajno omejen socialni krog in (če niso hkrati preprodajalci) in vrsto težav, ki jih nimajo s kom deliti. Ponavadi so veseli, da sploh še koga zanima njihova zgodba. Kot velika večina “navadnih” ljudi.

TUDI JAZ POTREBUJEM NEKAJ SPODBUDNIH BESED,NUJNO,PROSIM!
ODVAJAM SE SAM DOMA,NA SUHO,IN BOJIM SE,DA SE MI BO ZMEŠALO! NE ODVAJAM SE OD DROG,KATERIH NISEM VIDEL ŽE SKORAJ 7-MO LETO,PAČ PA OD SUBSTITUCIJE, NA KATERI SEM ŽE RAVNO TOLIKO ČASA.. VENDAR MI JE NEZNOSNO!
LEPO PROSIM ZA POMOČ,VERBALNO PODPORO!
ZA VSAKO MOREBITNO SPODBUDNO BESEDO,SE VAM VNAPREJ ZAHVALJUJEM!
POTREBUJEM VAŠ OPTIMIZEM,KER MENI LE-TA IZ URO V URO ZMER BOLJ HLAPI.. HVALA!LP

Borut-Abel
tudi za tebe sije sonce. Poglej kako močan si vseeno, da si že sedem let brez drog! To je tvoja zmaga, tvoj življenski uspeh, ne pozabi! Tudi substitucije se boš rešil, boš videl, samo malo še vzdrži. Samo še danes si reci, samo danes…In vsak dan ti bo lažje! In na koncu boš ponovno zmagal. Škoda, da boš to bral kasneje in ne sedaj, ko potrebuješ podporo in pomoč. Moderator je vmes:(( Drži se, uspelo ti bo!

NeliNELI

jaz ti dam vzpodbudno besedo….zdaj je 1.5 meseca odkar sem brez metadona,na katerem sem bila 6let,2 leti pa nisem vzela nobene droge.Intenzivna kriza je bila mimo po 15 dneh,potem pa bolj psiha,ki še sedaj ni čist vredu.Men ne gre po glavi droga,sem pa fuulll brez energije in precej melanholična.Upam da tudi to čimprej mine.Odločena sem,da mi je po 10 letih droge dovolj!!!
Držim pesti zate,in oglasi se še kaj,da poveš kako ti gre!

ne se pustit trdna volja in gremo..

Povej nam svojo zgodbo Borut.

Čestitke, da si se uspel rešiti nelegalnih drog, naj ti to uspe to še s substitutom.

Borut, hvala ker nam zaupaš, hvala, ker se ceniš in si privoščiš lepe vzpodbudne misli, za te plemenitosti si lahko ponosen nase. Že sedaj se lahko veseliš trenutka, cilja, proti kateremu greš, spomni se, kam te vodi pot treznosti, za katero je vredno, da se vsak človek odloči.
Borut, jutrišnji dan še ne obstaja, tudi mi ne v njem, torej vsak dan postajamo novi ljudje, STARIH NI VEČ, zato je vredno gledati v sedanjost, ne v preteklost, ki je ni, le v naših glavah kdaj.
Borut kam te vodi pot NA KATERI SI SEDAJ?
Vreden si, da stopiš na “vlak” lepote, sproščenosti… ko boš lahko videl okrog sebe dobro, okušal to dobro, boš vedel, VREDNO JE BILO.
Stavek, bojim se, da se mi bo zmešalo, ti sporoča le to, da je vredno uporabit več zaupanja vase, verjemi, da si zmožen vsakega koraka, verjemi vase, glej naprej, sledi cilj, glej v cilj… Pomembno je v kaj gledaš. Meni ni nikoli uspelo v gozdu najti gob takrat, ko sem občudoval drevesa. Ja, drevesa lahko občudujemo, toda v gozd sem šel iskat gobe in je bil to moj zastavljen cilj, moj projekt.
Tako sem prepričan Borut, da si ti svoj velik projekt, v katerega je vredno strmeti, vlagati, kajti kamor koli boš šel, tam boš ti. Od sebe se ne da pobegniti, to je dejstvo.
Morda si opazil, da v mojih besedah ne gre toliko za spodbudne besede, ki bi te le tolažile, kajti ti ne potrebuješ tolažbe, potrebuješ le toliko in to, da se spomniš, da si dragocen, neponovljiv, enkraten v vsem svojem bistvu, ne glede na to, kakšna je bila tvoja preteklost, da se spomniš, da si dragocen projekt, v katerega JE VREDNO vlagati, vse tisto kar je dobro, plemenito, dostojno… Med tem je tudi to, da stopiš v proces, ko si boš odpustil, ko boš odpustil ljudem, do katerih morda doživljaš zamero, te na njih veže bolečina iz preteklosti. S tem ko odpuščamo vstopamo v območje dobrege, lepega… in postajamo kot ena prijetna svetilka- PREDSTAVLJAJ SI TO. Vredno je razbiti naše navade, ki so posledica starega človeka, dovoli si živeti kot nov, svež, pokončen, samozavesten človek, zakaj to je v tebi, odkrij to, vse ostalo je lažnivo.
Človek zavedaj se, da obstajaš z določenim namenom, da si vsakemu človeku, ki ga srečaš v darilo, zakaj, kako to…ODKRIJ TO.
BORUT TI SI PROJEKT, DRAGOCEN PROJEKT, V KATEREGA JE VREDNO VLAGATI.
VESEL SEM, DA OBSTAJAŠ!
D.P.

Človek, spomni se kdo v svojem bistvu si, da bi lahko živel sebe. ČLOVEK, LEPO JE, DA OBSTAJAŠ!

Nisem ravno prepričana,da si boš iskušnje pridobil na internetu. Koliko odvisnikov toliko različnih zgodb,prav tako tudi tolliko razičnih usod in ravno toliko različnih laži,samopomilovanjain iskanja krivde pri drugih. Sama sem težko izstopila iz te scene in šla na zdravljenje. Vsi odvisniki, vseeno od česa imamo en kup izgovorov zakaj smo odvisniki in še več zakaj ne nehamo. Če nimaš čisto nobenih iskušenj z odvisniki boš nas težko razumel.Sama sem ozdravljen narkoman in zaenkrat še čista.Če želiš več vedeti mi piši na moj privatni mail.

Pozdravljena mucamara !

Komu si namenila svoj prijazen prispevek, v obliki odprte dlani?
Lepo bodi.
D.P.

Človek, spomni se kdo v svojem bistvu si, da bi lahko živel sebe. ČLOVEK, LEPO JE, DA OBSTAJAŠ!

Izaxx, kaj te pa zanima?

New Report

Close