Najdi forum

kdo ‘ma prav

Fant včasih tudi po par ur zamudi in potem se kregava. Takrat ko pa pride točno bi mu morala kip postavit. A se pride k punci takrat ko si zmenjen z njo ali ne?

Seveda se pride takrat, ko si zmenjen! Vsaj naj bi se pršlo, no… Potem pa je odvisno od posameznika. Mislim, da je zamujanje zelo grda navada!

Saj poznaš tisto: “Točnost je lepa čednost”. Pa ne gre samo za točnost, pomembna je zanesljivost. Vedeti moraš, na koga in kdaj se lahko zaneseš. Na tvojega fanta prav gotovo ne.

Mene znervira že če tip (al pa kolega, prjatlca…kdorkoli) zamudi 5 minut, kaj šele da ga ne bi blo! In tut sama sm taka, da rajš pridem 5 min prej kot da zamudim…Razn, če ima res dober razlog za zamudo…Tko, da maš u tem primeru čist prov!

Jest mam akademskih 15….žal….grem sama sebi na živce! Ampak prijatelji itak to vedo, pol pa ni panike, pridejo 15 min prepozno… Ampak tipa par ur čakat? A je na drugem koncu Slovenije doma??

Moj je že od vsega začetka navajen, da če ne bo mogel priti do določene ure, me pokliče. Danes imamo tako vsi mobitele in to ni noben problem.
Imam pa prijateljico, katere fant neprestano zamuja tudi za nekaj ur, ko pa pride, pa se dela, da to ni nič. Jaz bi ob takem tipu znorela. To je čisto zajebavanje (oprostite izrazu) in jasen znak, da te ne ceni (beri: nisi dovolj pomembna).

Midva hodiva že pet let in velikokrat mu rečem, da bo zamudil na lastno ohcet.
Odkar se poznava zamuja. Še na prvi zmenek je zamudil 10 minut. Je pa res, da ne zamuja, ker bi se ustavljal v gostilnah ali pri prijateljih, ampak ima doma veliko dela (velika kmetija) in se ne jezim, če zamudi. Človek se z leti navadi. Zamudi pa tudi do dveh ur. Ko sva ob sobotah namenjena ven,(preden sem se navadila na zamudo, je vedno hotel, da sem že zrihtana ko pride), počakam, da pride, potem se grem pa šele oblečt. Pa se je on malo prilagodil in jaz.
Naj povem še to, da sem pa jaz do minute točna, tudi ko grem k njemu ali pa če grem kam drugam.
Tinja, vprašaj ga ali pa poizvedi (nisi povedala koliko časa sta skupaj) zakaj zamuja. Če ima delo mu ne moreš zameriti, če pa zamuja ker “flankari” po gostilnah in okoli prijateljev potem se pa morata pogovoriti.

Jaz pa ti predlgam,da ko bosta naslednjič zmenjena pa ti zamujaj par ur pa naj vidi kako je ko se vleče vsaka minuta v neskončnost.Če pa bo še naprej zamujal – počakaš 15 min in če ga ni pa pojdi kar sama ali s priajteljico kam drugam se zabavat.Boš videla,da mu ne bo nič prav.Kakor je že bilo omenjeno ima že vsak mobitel pa naj pokliče,če že zamuja.Jaz tega nebi nikakor tolerirala.Dlje časa boš to dopuščala težje ga boš odvadila zamujati.
LP 🙂

h punci prides takrat ko si zazelis a..

Tale zadnja pripomba ni moja, očitno si kdo lasti moje ime.

pa še e-maila ni nvedel.

sej ves tisto
se 5 minut pocakam, ce ga cez pol ure ne bo, cez eno uro grem!!!

Pride se takrat, ko si zmenjen.

ja.. moj tud zamuja, sicer ne po par ur (dobro 1x se je tud to zgodilo..).. samo vseeno me ful jezi. tud jst če frendica zamudi neki cajta me nardi čist živčno (to že vejo vsi tle okoli :)) pol pa tud on ko zamudi, pa sm hkrati jezna in užaljena k zgleda kot da mu je vseeno kdaj bo pršu, kolko se bova vidla.. tud ko jst pridem do njega, pa me mora prit iskat z avtom se zna zgodit da čakam.. in čakam.. ne vem.. men se to FUL ne dopade in tud jst mu lahko kip postavm ko pride točno.. tudi sm mu vse to že 15x rekla, pa ne pomaga.. pojma nimam več kaj, kar obupavam.. zdej ko zamuja, me že mineva vse.. samo kako to tipu dokazat, pa ko bi se vsaj potrudu (sej kdaj se sam..)
lp

Če zamuja, pomeni da mu ni jasno, da to ni fer. Vsak pa dela tako, kot se mu dovoli. Če mu postaviš mejo, ter se je držiš, jo bo, če upošteva tebe tudi spoštoval.
Povej, da ga boš čakala 15 minut in nič več. Potem te ni. Striktno. Pojdi ven, sama, s prijateljico(ami). Če mu kaj pomeniš, se bo to spremenilo.

vem da je ful tezko tam cakat ure in ure, sam ce se bosta zatem kregala in vpila en na drugega,ne bo nic boljse,sam oba bosta slabe volje in dvomim,da bo nehu zamujat.Raje mu povej,da noces tm cakat tolk cajta in se zmenta v kakem lokalu al pa tko…al pa reci mu,da naj pove,kolk bo zamudu,da ti ves kam se dat za tisti cas.

da

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close