Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Kdaj testiranje???

Kdaj testiranje???

Pozdravljene

Moji 8 mesečni hčerki so se pred dnevi pojavile spremembe na koži. Po besedah pediatra gre za Atopični dermatitis ( predvideno alergija na mleko ). Dobile smo kortikosteroidno in negovalno mazilo. Dane so se pojavile nove spremembe na koži in tako sklepam, da ne gre za mleko. Pediatrinja mi je rekla, da testiranje pri taki starosti ni smiselno, ker baje ne pokaže nič. Na testiranje gre šele čez eno leto. Zanima me kakšne izkušnje imate druge mamice glede alergoloških testiranj?

Hvala, lp

Pozdravljena,
ti kar povej pediatrinji naj ti da napotnico za testiranje.Tudi meni so govorili da je kao prezgodaj ampak sem težila in jo dobila.Na testiranju pa je pokazalo alergijo na mleko,jajca in pšenico.Otrok je bil star skoraj 6 mesecev.Svetovali so mi naj ga neham dojiti in mu dam allergy mleko.Sedaj je star 13 mesecev in ga še vedno dojim.Obadva sva na dieti in koža se mu je zelo lepo popravila.Prej smo pa vedno ugibali na kaj je alergičen.Zdravniki so zato da ugotovijo.
lp

zahtevaj napotnico, pa naj alergolog odloči če je prezgodaj. mi smo se 1. testirali pri 3 mesecih- kožni testi.

Hvala lepa obema.

New Report

Close