KDAJ STE ZAČELE DOBIVATI NOSEČNIŠKI TREBUŠČEK ????
Sem v 13. tednu in sem že pred dobrim mesecem prešaltala na večjo številko hlač, ker so mi bile v pasu vse pretesne. Zdaj pa počasi prehajam na še večjo številko oz nosečniške hlače.
Vidi pa se šele zdaj, če se me res dobro pogleda, pa še to je lahko človek hitro v dilemi če malo preveč jem, ali sem dejansko noseča.
To je res zelo odvisno od postave, težav z zaprtostjo in napihjenostjo, kje v maternici se je vgnezdil zarodek, oz če nosiš bolj spredaj, zadaj, zgoraj, spodaj… Kile pa ostajajo iste oz še kakšen kg manj na račun slabosti prvega tromesečja.
Jaz sem tretjič noseča in sem čisto pozabila, kako je bilo prej. Sedaj pa se čudim in gledam, kdaj bo kaj. Sem 13. teden. Tako na splošno se spomnim, da se mi je v drugo dosti bolj poznalo kot prvič, tudi dojenček je bil 4000 g drugič, tako da ni čudno. Za tretjič pa ni še nič videti, zadnja dva dni morda sama nekaj zaznavam, da kaj otipam, sploh ob večerih, morda premike, ampak potem se sprosti in je samo še mehko, ko hočem pokazati možu. Sem pa od začetka nosečnosti izgubila eno kilo, čeprav sem na +5kg v primerjavi s prvo in drugo nosečnostjo. Takrat sem šla rodit s 70 kg. Bomo videli, kako bo sedaj, ali bo teža sedaj še malo počakala, pa da ne bi imela nad 70 pri porodu. Bomo videli. Moj pravi, da še ni videl suhe nosečke, kao… mi hoče dati licenco za kako čokoladico, izgleda. 🙂
Menda sploh noseca nisem ampak se mi zdi, da se trebuh veca zadnje tri mesece (po slikah sodec-slucajno sem mislila da sem pred tremi meseci zanosila in sem zacela slikat in zdaj opazim razliko). Spodnji del trebuha (kjer se nahaja maternica) je rahlo izbocen ven in rahlo trd na dotik.. delam teste in so vsi negativni. Redim se ne hrano mam skos isto in kilazo prav tako