Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje KDAJ STE ZAČELE DOBIVATI NOSEČNIŠKI TREBUŠČEK ????

KDAJ STE ZAČELE DOBIVATI NOSEČNIŠKI TREBUŠČEK ????

V 7 mesecu???????????????????????????????
hahahahahahahahhahahaha
ja pa ja,po moje tudi.
Trebušček se vidi veliko prej kot pa v 7.mesecu,
mater ste ene res,mislim haloooooooooooooooo
al ste res tko zavaljene s špehom da vam ni blo jasno???

kAJ JE ŠMRKLJA NEOTESANA, KAKO SE OBNAŠAŠ IN IZRAŽAŽ. tI JE MOGOČ TEBI JASNO, DA SE NEKATERE NOSEČNICE NE ZREDIJO V CELI NOSEČNOSTI NITI KILOGRAMA, JE PA RES, DA TO VELJA ZA MOČNEJŠE ŽENSKE. POTEMTAKEM JE MOŽNO, DA SE JIM JE TREBUH ZAČEL POZNATI V SEDMEM MESECU.
NE JEZIKAJ , KER NA VELIKO KAŽEŠ SVOJO PRIMITIVNOST IN NEDOJEMLJIVOST ZA SOLJUDI!!!!!

Zdaj sem v 18. tednu (1. nosečnost), poznati se mi je začelo komaj pred kakšnima dvema tednoma. Poznati tako, da sem sama opazila, drugi še zdaleč ne. In v teh dveh tednih je kar naenkrat zrasel. 🙂 Stare kavbojke sicer še lahko brez težav dam nase, vendar me motijo že od začetka nosečnosti. Dosti raje oblečem kaj raztegljivega.

Ola. Jaz sem v 19 tednu in me velikost trebuščka skrbi, saj je majhen. Starih hlač sicer ne oblečem več, ampak vseeno trebuha ni veliko. Zjutraj ko vstanem ali pa ko ležim je skoraj raven, čez dan se malce napne. A si katera med vami meri obseg? Kje: čez popek ali pod? Kakšen je?

Sem v 17 tednu, trebuscka se ni, v prvi nosecnosti se mi je zacel delati okol 6 meseca, v 8 mesecu so pa se drugi zvedeli, da sem noseca, skratka otrok je bil cisto skrit v meni.

jaz sem v 11 tednu nosečnosti in se mi trebušček že malo pozna 🙂

Ojla bejbe, jaz sem trenutno v desetem tednu mam pa buši kr velik.. je pa res da je čisto odvisno od nosečke. Jaz sem celo življenje imela raven trebuh (trenirala odbojko) tako da se mi že zdaj zelo pozna. je pa res da se redim samo v trebuh..pa malce prsi 😀 (jeeeej) 🙂 Vsaka nosečka je lepa nosečka. Ni važno katero konfekcijsko številko je nosila pred nosečnostjo. Vsaka je nekaj posebnega in unikatna. Kar se pa tiče komentarja maye maye – naj ti bo v življenju vodilo da ČE NIMAŠ ČESA LEPEGA POVEDATI BODI RAJE TIHO! Tako daš VSAJ majhen vtis da nimaš glave samo za frizuro. 🙂

lp, jaz 😀

Sem v 16.tednu, pa imam že precej velik trebušček, vsi takoj opazijo.Pozna se mi pa že od 10 . tedna, je pa to moja druga nosečnost.

Jaz sem noseča z dvojčki, sem v 12 tednu, moj trebušček pa je minimalen, če sem naga, se vidi, da se nekaj dogaja, čez obleko pa ni šans. Pa prej nisem bila čisto ploh, ne vem kakšnega trebuha pa tudi nisem imela 🙂

Meni se je v prvi nosečnosti poznal šele v 5 mesecu, sedaj v drugi pa imam že pri 3 mesecih velikega, večjega kot takrat 5 mesecu. Noseim pa še nos. hlače, saj klasičnih ne zapnem 🙂

No jaz sem v 10 tednu in res nisem verjela da se ti lahko pozna…sem mislila da mi manjka še kakšen mesec, dva…nič ne bo.hlače še zapnem (hvala bogu za take z nizkim pasom), nimam pa več modrčkov ker so vsi premajhni (jeeej za moža…jaz pa samo čakam, da kaj ven pade). tako da najprej po novo spodnje perilo…

okoli 24 tedna prej sem opazila samo jaz in moj 🙂

Sem v 10 tednu in se mi že kr pozna.. staršem se nisem želela povedat do nuhalne… Pa je mama ravno danes rekla “ooo se ti pa trebuscek že pozna” tak da ni meli smisla zanikati 🙂

no včeraj sem preverila na sestri in trebušček vidim sam jaz in moj…je čutit mal napeto sam ni očitno 🙂 tako da lahko počakam na pregled predem oznanim vsem.na nuhalno itak ne grem, že tako imam prvi pregled drugi teden – še ravno v 11. tednu (zadnji dan, če štejem po datumih).potem naj se mi kar pozna.
dobro da so zdaj vsi po dopustih pa me noben ne vidi tolk.

[img]http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/94/b0/a3/94b0a3bc5435b63711bfd2d7f1227ff2.jpg[/img]

No očitno se res enim prej enim kasneje pozna, takih slik je veliko in so dobra ideja za tiste, ki želijo same spremljati razliko vsak oz. vsak drugi teden…jaz nisem za take fore vendar je zanimivo opazovati, čeprav malo zaostajam, (a le malo 😉 )

Jaz sem v 11.tednu pa se mi se nic ne pozna …..

V vseh treh nosečnostih po 25 tednu… Sem pa med bolj suhimi (162cm, 52kg)

Mene pa nekaj zanima. Jaz sem noseca 14 tednov pa pol. Ok nekaj malega se mi pozna.. Ampak mi je zelo cudno kadar se zjutraj zbudim ker imam poln mehiur se mi zdj da sr mi zeelo opazi kjer je maternica pa tudi z roko jo lahko lepo cutim.., vse je trdo. Potem pa ko grem lulat pa to zgine.. Sploooh si vec ne otipam maternice pa tudi vidim jo ne. Se je tudi vam to dogajalo?

Ulahhh7

Pri meni je isto.

____________________________________________________ Only the stupid need organization, the genius controls the chaos! A.E. [url=http://www.ogrevanje-hlajenje.net]Toplotne črpalke[/url] | [url=http://www.alterish.com]Alterish.com - Let's cook[/url]

Pri meni isto in še dolgo tako. Zdaj sem v 23 tednu in je trebuh končno “ostal” ne glede na jutro, večer, prebavo, mehur 😀

New Report

Close