KDAJ STE ZAČELE DOBIVATI NOSEČNIŠKI TREBUŠČEK ????
kAJ JE ŠMRKLJA NEOTESANA, KAKO SE OBNAŠAŠ IN IZRAŽAŽ. tI JE MOGOČ TEBI JASNO, DA SE NEKATERE NOSEČNICE NE ZREDIJO V CELI NOSEČNOSTI NITI KILOGRAMA, JE PA RES, DA TO VELJA ZA MOČNEJŠE ŽENSKE. POTEMTAKEM JE MOŽNO, DA SE JIM JE TREBUH ZAČEL POZNATI V SEDMEM MESECU.
NE JEZIKAJ , KER NA VELIKO KAŽEŠ SVOJO PRIMITIVNOST IN NEDOJEMLJIVOST ZA SOLJUDI!!!!!
Zdaj sem v 18. tednu (1. nosečnost), poznati se mi je začelo komaj pred kakšnima dvema tednoma. Poznati tako, da sem sama opazila, drugi še zdaleč ne. In v teh dveh tednih je kar naenkrat zrasel. 🙂 Stare kavbojke sicer še lahko brez težav dam nase, vendar me motijo že od začetka nosečnosti. Dosti raje oblečem kaj raztegljivega.
Ojla bejbe, jaz sem trenutno v desetem tednu mam pa buši kr velik.. je pa res da je čisto odvisno od nosečke. Jaz sem celo življenje imela raven trebuh (trenirala odbojko) tako da se mi že zdaj zelo pozna. je pa res da se redim samo v trebuh..pa malce prsi 😀 (jeeeej) 🙂 Vsaka nosečka je lepa nosečka. Ni važno katero konfekcijsko številko je nosila pred nosečnostjo. Vsaka je nekaj posebnega in unikatna. Kar se pa tiče komentarja maye maye – naj ti bo v življenju vodilo da ČE NIMAŠ ČESA LEPEGA POVEDATI BODI RAJE TIHO! Tako daš VSAJ majhen vtis da nimaš glave samo za frizuro. 🙂
lp, jaz 😀
No jaz sem v 10 tednu in res nisem verjela da se ti lahko pozna…sem mislila da mi manjka še kakšen mesec, dva…nič ne bo.hlače še zapnem (hvala bogu za take z nizkim pasom), nimam pa več modrčkov ker so vsi premajhni (jeeej za moža…jaz pa samo čakam, da kaj ven pade). tako da najprej po novo spodnje perilo…
no včeraj sem preverila na sestri in trebušček vidim sam jaz in moj…je čutit mal napeto sam ni očitno 🙂 tako da lahko počakam na pregled predem oznanim vsem.na nuhalno itak ne grem, že tako imam prvi pregled drugi teden – še ravno v 11. tednu (zadnji dan, če štejem po datumih).potem naj se mi kar pozna.
dobro da so zdaj vsi po dopustih pa me noben ne vidi tolk.
[img]http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/94/b0/a3/94b0a3bc5435b63711bfd2d7f1227ff2.jpg[/img]
No očitno se res enim prej enim kasneje pozna, takih slik je veliko in so dobra ideja za tiste, ki želijo same spremljati razliko vsak oz. vsak drugi teden…jaz nisem za take fore vendar je zanimivo opazovati, čeprav malo zaostajam, (a le malo 😉 )
Mene pa nekaj zanima. Jaz sem noseca 14 tednov pa pol. Ok nekaj malega se mi pozna.. Ampak mi je zelo cudno kadar se zjutraj zbudim ker imam poln mehiur se mi zdj da sr mi zeelo opazi kjer je maternica pa tudi z roko jo lahko lepo cutim.., vse je trdo. Potem pa ko grem lulat pa to zgine.. Sploooh si vec ne otipam maternice pa tudi vidim jo ne. Se je tudi vam to dogajalo?