Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja KDAJ POVEDATI, DA STE NOSEČI

KDAJ POVEDATI, DA STE NOSEČI

Drage mamice,

vljudno vas prosim, če mi lahko napišete, kdaj ste (v katerem tednu) v službi povedale, da ste noseče.

Za vse odgovore najlepša hvala.

P.S. na iskalniku pa ne najdem ničesar!!!

Obakrat sem povedala v 4. mesecu.

Jaz sem povedala ko sem bila noseča 3 mesece in sicer je bilo potrebno zaradi same narave dela, saj bi začela delati na čisto novem področju in vpeljevati določene zadeve, kar pa do porodniške ne bi bilo možno.

Lep pozdrav

Dana

Jaz sem povedala v tretjem mesecu, ko nisem mogla več nosit oprijetih mikic in hlač. Bilo me je strah, ker sem bila na novo zaposlena in to šele pol leta. Ampak ni bilo krize.
LP
Sonja

Ravno tako sem povedala v 3. mesecu nosecnosti.

Ko sem bila noseča 3 mesece. Sicer pa je to odvisno od dela in tega kako hitro nadomestljiv si.

Jaz sem trenutno v četrtem mesecu (19 tednov), vendar sem v službi povedala samo določenim sodelavkam. Sem mislila, da se bo hitro razvedlo, pa se ni, kar molčijo.

Vidi se mi še skoraj nič, ampak bom tudi šefom povedala v kratkem. Takoj, ko si bojo vzeli čas?! Malo heca.

Jaz sem povedala v 4. mesecu, zaradi dela v službi, ter zato ker sem imela občutek da se mi nosečnost že opazi.

Jaz sem v prvi nosečnosti povedala po štirih mesecih, pri drugi nosečnosti pa pri osmih tednih, ko sem bila skoraj mesec dni na bolniški in nisem imela namena skrivati. Pa tudi videlo se mi je prej kot prvic.

pozdrav

New Report

Close