Kaznovanje otrok
Sem samski ubogljiv suženj srednjih let.Iščem zelo strogo dolgolaso Gospodarico-Domino ljubiteljico šeškanja čez kolena po nagi riti z odprto dlanjo,oprijetih usnjenih,latex,pvc in vinil kril ter oblek in usnjenih lakastih špičastih salonarjev z visoko,ozko,tanko petko in tankim podplatom katera bi me vzela za sužnja na zelo dolgi rok.Lahko tudi 24/7.
Če bi imela težko otroštvo, ne bi bila tako okrutna – ne me j**, da za 5letnega otroka klofuta po dlani ni tako kot če bi te kot odraslega prebičal.
Pa saj vidiš kako “vzgojno” je bilo, pa kako se je pohvalila, da je ta malo najprej tedne verbalno maltretirala potem pa zmlatla – TEDNE! potem se pa sprašuje kaj je narobe z njima. Ma daj no daj – če se ti otrok steguje po štedilniku ali likalniku, ga klofneš po dlani, ostalo je nasilje – na koncu pa ta mala pomoje še vzela ni tistega famoznega denarja. Mislim, 200$ za v Ameriko? Pa še na Kosovo greš z več.
Jaz ne kupim te zgodbe – lahko, da sem krivična, upam da sem, ampak taki kot so dandanes starši, zelo dvomim.
Sem samski ubogljiv moški srednjih let.Iščem zelo strogo dolgolaso dominantno žensko ljubiteljico šeškanja čez kolena po nagi riti z odprto dlanjo,oprijetih usnjenih,latex,pvc in vinil kril ter oblek in usnjenih lakastih špičastih salonarjev z visoko,ozko,tanko petko in tankim podplatom katera bi me zelo strogo vzgajala in me zelo pogosto(vsaj enkrat na dan,še raje pa 6-10 x na dan) dala-upognila čez kolena in me zelo močno našeškala po nagi riti z odprto dlanjo.Možna tudi trajna veza. Iščem zelo strogo dolgolaso GOSPODARICO-DOMINO,katera bi me večkrat na dan dala upognila čez kolena na takšen način,da se z rokami in nogami ne bom dotikal tal-roke in noge med šeškanjem nemočno bingljajo v zraku in me zelo močno ter zelo dolgo našeškala po nagi riti največ z odprto dlanjo,pa tudi s šibo,palico,usnjenim bičem,kuhalnico,različnimi šeškalniki,iztepačem-prakarjem in usnjenim širokim lakastm ženskim pasom.Želim,da je šeškanje tako zelo močno,da bom jokal,vpil na ves glas od bolečin in prosil za milost-ker,do sedaj še nisem bil našeškan tako zelo močno,da bi jokal,si pa to zelo želim in tudi potrebujem.Lahko sem njen osebni-hišni suženj na zelo dolgi rok-lahko tudi za vedno.Možna trajna veza.
Rose Ann, 09.08.2007 ob 10:09
Takole; zdaj ste me zjezale. Jaz živim sama s sinom, ki je star 5,5 let. Ali zagovarjam ”fizično” vzgojo? Seveda. V hiši imava plin, zunaj je dvorišče z grabnom, traktorji, v hiši je električna napeljava (o bog, kako sem napredna!).
Od doma greva okoli 5h, vračava se okoli 15,30. Delam kot konj, utrujena sem in sama za vse; ne morem biti ves čas 100% pozorna.
O nekaterih stvareh se z njim nisem pogajala, o nekaterih se ne bom. V štekerje NE SME drezati, štedilnika NE SME prižigati (plin), peč NE SME odpirati. Pika. Ni moraliziranja, ne pametovanja, to se ne dela.
Svojega otroka sem dobila pri 36ih letih, ne bom ga zgubila zaradi nekega ”new age” preseravanja. In poskušam vzgojiti enega normalnega otroka/dečka/fanta/moškega. Ne piarovca ali dojenčka pri 30ih. Zato mu moram verjeti in zaupati. Zato mi NE BO SMEL lagati, NE BO SMEL krasti,……… lahko bi naštevala do nezavesti a je trapasto. Če teh stvari ne bo delal, pač ne bo šiba pela. Ve podcenjujete svoje otroke….. niso tok naivni in trapasti, kakor delajo z vami, da pridejo bolj na izi skoz. In osebno sovražim manipuliranje, čustveno in drugačno pogojevanje; mi je pač v šeškanju več dostojanstvenosti za otroka, kakor pa v mešanih signalih, ki znajo otroka čisto zmesti. Tu se ve: to si naredil, zato boš kaznovan. Pika. Ne pa vlečt čez 5 let vn kaj je naredil………..halo, tud resno te nihče ne more jemat.Ampak point je drugje. JAz sem mu in oče in mati, mora me ljubiti, me spoštovati in se me bati. MORAM mu biti avtoriteta; starš, ne prijatelj. Frendov bo imel dost (ali pa tudi ne).
Jaz vstajam ob 4ih, da prideva do časa v službo/vrtec. Jaz služim denar, da mava za hrano in račune. Jaz dežuram, če je on bolan, jaz podstavim glavo, da lahko moje laske suče in se tako pomiri. On me poboža in reče da sem njegova princeska (seveda s pogojem, da si pustim daljše lase rasti), zjutraj nimava scen, ampak se oblečeva in odpraviva kot dva vojaka v novi dan. Moj otrok je OK, ampak ve, kje so meje, in ve, da ko jih krši bojo pač sankcije. Pač ni pogajanj.
Vsak od nas vzgaja svoje otroke na način, za katerega smatra, da je najboljši mogoč. Enim uspe, enim ne uspe.
Počakajmo na rezultate :)))) (seveda imamo lahko tudi vsakoletne primerjave, ampak men osebno je to glupo).
Sem samski ubogljiv moški srednjih let.Iščem zelo strogo dolgolaso dominantno žensko ljubiteljico šeškanja čez kolena po nagi riti z odprto dlanjo,oprijetih usnjenih,latex,pvc in vinil kril ter oblek in usnjenih lakastih špičastih salonarjev z visoko,ozko,tanko petko in tankim podplatom katera bi me zelo strogo vzgajala in me zelo pogosto(vsaj enkrat na dan,še raje pa 6-10 x na dan) dala-upognila čez kolena in me zelo močno našeškala po nagi riti z odprto dlanjo.Možna tudi trajna veza. Iščem zelo strogo dolgolaso GOSPODARICO-DOMINO,katera bi me večkrat na dan dala upognila čez kolena na takšen način,da se z rokami in nogami ne bom dotikal tal-roke in noge med šeškanjem nemočno bingljajo v zraku in me zelo močno ter zelo dolgo našeškala po nagi riti največ z odprto dlanjo,pa tudi s šibo,palico,usnjenim bičem,kuhalnico,različnimi šeškalniki,iztepačem-prakarjem in usnjenim širokim lakastim ženskim pasom.Želim,da je šeškanje tako zelo močno,da bom jokal,vpil na ves glas od bolečin in prosil za milost-ker,do sedaj še nisem bil našeškan tako zelo močno,da bi jokal,si pa to zelo želim in tudi potrebujem.Lahko sem njen osebni-hišni suženj na zelo dolgi rok-lahko tudi za vedno.Možna trajna veza.