Najdi forum

kazniva dejanja

Gospa Nada, najprej bi se vam zahvalila za vaš odgovor. Moja težava je naslednja: delam diplomsko nalogo iz naslova Kazniva dejanja v okviru farmacevtske dejavnosti.Opazila sem, da na to temo ni napisanih člankov oz.vsaj jaz nisem še ničesar zasledila, zato se obračam na vas z upanjem, da bi mi svetovali, katero literaturo in druge vire naj pregledam ter če bi mi morda podali vaše mnenje v zvezi s tem – t.j. do katerih kaznivih dejanj prihaja na področju farmacije, lekarništva, mazaštva, katera področja bi morala biti pravno urejena…
Hvala!

Spoštovana Pia!
Žal mi je, da zaradi moje odsotnosti toliko časa čakate na moj odgovor. Težko Vam priporočam primerno literaturo, ker se s tem nisem velikokrat srečala. Vsekakor pa Vam priporočam izbrana poglavja “MEDICINA IN PRAVO” 2001, 2002, 2003, to je zbornik, ki ga je izdala Splošna bolnišnica Maribor leta 2004.
CIP – kataložni zapis o publikaciji /Univarzitetna knjižnica Maribor: 614.253(082).
Morda si boste lahko pomagali z literaturo, ki je navedena pod vsakim avtorskim prispevkom.
V aprilu letos pa je bilo na Bledu na to temo organizirano srečanje mladih pravnikov z naslovom Forum Bled. V okviru te prireditve se je predstavila tudi sekcija Medicina in pravo. Glede vsebine prispevkov se pozanimajte pri organizatorjih srečanja. To so študentje Vaše fakultete.
Želim Vam veliko uspeha!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close