Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Katero življenjsko zavarovanje izbrati

Katero življenjsko zavarovanje izbrati

Pozdravljeni,
moški, letnik 1966, želi skleniti življenjsko zavarovanje z vključeno varčevalno komponento za recimo 15 let (mesečni znesek 15.000 SIT).
V poplavi zavarovanj in zavarovalnic in nepoznavanju drobnega tiska se je težko odločiti. Ali lahko na podlagi zgornjih podatkov svetujete katero zavarovanje oz. katera zavarovalnica bi bila najbolj primerna? Ali je pri življenjskkem zavarovanju možno tudi enkratno vplačilo ali samo obročno? Kaj pa menite o bančnem zavarovalništvu – NLB Vita z zajamčenim donosom?

Že vnaprej hvala za odgovore in lep dan želim.

Pozdravljeni!
vsaka naložba,za katero se lahko odločimo ima določen namen.Nekateri želijo varčevati,nekateri potrebujejo socialno varnost,nekdo bi rad bil nezgodno zavarovan itd.
Še vedno sem mnenja,da vsakdo potrebuje življensko v kombinaciji z kvalitetnim nezgodnim zavarovanjem.Če pa že ostane kakšen tolar za naložbe, pa ga jaz osebno vložim direktno v sklad.Seveda je to moje mnenje,saj imam dve življensko-rentne police ,verjamem pa,da se kdo ne bo strinjal z menoj in se bo raje odločil za naprimer NLB Vita ali kaj podobnega.
Dobre zavarovalnice na tem področju so Merkur,Grawe,Zavarovalnica Maribor ,Generali ,pa še kakšna druga bo kmalu na našem tržišču.
Tudi pri življenskem zavarovanju je možno enkratno vplačilo,

želim vam lep dan,Bruno

[email protected]

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close