Katero zamrzovalno skrinjo kupiti
Počasi se pripravljamo na menjavo 10 let stare zamrzovalne skrinje od gorenja saj se bližajo njeni zadnji izdihljaji. Mi lahko kdo svetuje pri nakupu, saj so tehnologije v tem času neznansko napredovale in vsi proizvajalci ponujajo številne dodatke pri skrinjah o katerih se mi ne sanja veliko.
Za skrinjo smo pripravljeni odšteti okoli 500€ 50€ gor ali dol. Iščemo pa najboljšo rešitev za ta denar. Ker je žena za rojstni dan dobila darilni bon, želimo skrinjo kupiti v tej trgovini https://www.pricaraj.si/moj-dom/bela-tehnika/zamrzovalniki/zamrzovalna-skrinja
Če še nisi našla, tukaj bos sigurno našla pravo, znajo tudi svetovati, če jih pokličeš, pa cene so najnižje.
najboljše so liebherrjeve ni temu primerne tudi najdražje. Sam mam liebherr premium 3656, naročeno po želji ker ni namednjena naše,mu tržišču. Skrinja je sicer majčkn bolj visoka oz globoka kot konkurenca, ima super izolacijo, neslišna ni kar je najpomembnejše ne samo da zelo malo porabi (A+++), ampak tudi ob izpadu/motnjah zelo dolgo zdrži – ohranja temp, pa tudi zamrzovalna zmogljiva je zelo huda
liebherr comfort so slabše v primerjavi z premiumom, ampak v primerjavi s konkurenco še vedno boljše. Zamrzovalno zmogljivost in čas zadrževanja temp ob motnjah lahk pri teh skrinjah “podaljšaš” z nakupom akumulatorjev mrazu (velja z apremuim in comfort)
nato so gorenjveve. te majo od vseh “povrečnih” najboljše karakteristike
Sicer niste nič napisali o sami velikosti (volumnu) skrinje … velik del cene vsekakor predstavlja energetska poraba. Varčnejši modeli in znamke so običajno dražji. Gorenje in Beko vam nudita 5 let garancije, ostale blagovne znamke pa običajno 2 leti. Seveda garancijo pri večini ponudnikov lahko dokupite. Glede na to, da je skrinja aparat, ki je ves čas priključen, 365 dni/leto, menim da je da pri nakupu zelo pomembna nizka energetska poraba.