Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija kateri sesalec

kateri sesalec

Naš mali je alergik na pršico,ker imamo navaden sesalec,naredim ob pospravljanju več škode kot koristi,zato smo se odločili da kupimo novega,katerega predlagate-cena naj bi bila do 50.000.Prosim napišite prednosti sesalca katerega uporabljate.Hvala za odgovore in lep dan še naprej.

Bojim se, da za tak denar ne boš dobila res kvalitetnega sesalca. Zdaj je sicer na voljo že kar nekaj vodnih, vprašanje pa je, kako dobre filtre in ostale zadevščine imajo. Predlagam ti, da se osredotočiš na vodne, malo pokličeš naokrog, naročiš kakšno predstavitev in naštudiraš zadevo.

Vodni sesalci so različni. Pri dražjih se umazanija dobersedno filtrira skozi vodo oziroma meša z njo, pri cenejših pa se le nalaga na vodo. Če se odločite za cenejšo različico, se morate zavedati, da ko je na vodi ustvarjena plast umazanije je nujno menjati vodo, ker sicer prah spet leti v zrak. Sicer pa baje ob upoštevanju teh dejstev tudi malo slabši vodni sesalec prav fajn služi. – tako mi je vsaj razložil fant, ki se na to bolj spozna

Jaz sem kupila sesalnik od samsunga. Ta velika svinarija se zbira v ciklonu (plastična posoda), manjše delce pa zadrži hepa filter. Stane 30 Tsit

O njem sem že pisala na sosednjem forumu. Glej link in zadnji post

Narobe link, še enkrat:

New Report

Close