Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Kateri prašek je najmanj alergen?

Kateri prašek je najmanj alergen?

Mala je dobila fleke od perila – praška. Zdaj ga moram zamenjati. Katerega naj kupim? Kateri je najmanj alergen?

Lep pozdrav, Župi

Po mojih izkušnjah Frosch.

Se stinjam z maxi, tudi pri nas je Frosh zakon, uporabljam aloe vera in citrus varianto in po nobenem ni dobil spuščajev, po Persilu je pa groza.
Drugače obstaja še en prav poseben DM-jev prašek za alergike, ki naj bi bil tudi dober.

Ali pa tekoci Ariel (sanft&rein) iz Muellerja, pa se disiiiiii.

Punce hvala! Sem čisto pozabila na Frosh 🙂

Lep pozdrav, Župi

Za alergica perilo ne sme disat. Predvem pa neglede na prasek, peri njeno perilo loceno in daj po koncu se enkrat celoto spiranje. Pa seveda BREZ mehcalca!!!

Se strinjam z večino, da Frosch.Sama imam luskavico in sedaj perem s pralnimi oreški,pa sploh ni slabo, perilo sicer ne diši, a je čisto- preverjeno.Mogoče to probala.

Živjo,

pred kratkim nas je sodelavka prosila, če lahko vsako prinese pralnega praška ki ga uporablja za vzorček.

VZROK: sin je alergičen in morajo ugotoviti na kaj!?

Po opravljeni analizi je prišla z dokaj presenetljivim rezultatom: najbolj priporočljiv je Sparov tekoči sprašek

Madežev ravno ne opere!!! Sem poskusila. Ti oreščki so za neumazano perilo.

Mi uporabljamo tekoči Frosch (iz Müllerja – najcenejši), brez mehčalca in z dvojnim splakovanjem.
Sin je bil po tekoči Avi lisast ko žirafa.

Mislim, da ni enostavnega odgovora, vse je pač odvisno od tega, na katere sestavine je alergija. Meni Persil sensitive odgovarja, recimo ariel pa ne.

Frosch, za belo perilo pa Persil Sensitive – prašek.
Ko je perilo oprano, dam še enkrat na kratko pranje, brez vsakega pralnega sredstva, da se res izpere.

V MÜLLERJU KUPLJEN PRAŠEK PERSIL SENSITIV MEGAPERLS – sama ga uporabljam že leto dni in moram reči, da je super. Izdelan v Nemčiji, perem samo z njim!! Za pisano pa uporabljam Frosch in je tudi v redu. Madeže predčasno namažem z wanish milom, uporabljam dodatno spiranje.

New Report

Close