Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Kateri jogi za alergika?

Kateri jogi za alergika?

Vsem najlepša hvala za odgovore na prejšnja moja sporočila!

Bi pa vas prosila, če mi lahko svetujete še pri nakupu jogijev za alergike. Kakšne izkušnje z nakupovanjem in v praksi imate? Glede na to, da imam oba otroka alergika (in še moža) in trenutno čakamo na nove otroške sobe, bi se rada pozanimala kakšen jogi kupit otrokom?
S 100% bombažno prevleko, ki je pralna, lateks jedro, s fedri ali brez?
Pojma nimam….

Lp, Hojlala

Mi smo šli kupit neke drage anti-alergijske lateksne jogije, potem se je pa izkazalo, da je hlerka alergična na lateks 🙁

Hirkani

Kolikor vem, jogi niti ni tako pomemben, samo da ne vsebuje kaksne snovi, na katero ste alergicni. Prevleko pa le izberite proti prsicam, ker cetudi se vam le-te zaredijo v jogiju, jim bo prevleka s svojim posebnim tkanjem preprecila dostop do vas:)
LP Barb

Dormeo….Odkar mlajša hčerka spi na tem ležišču, nimamo več problemov z alergijo na pršico.
Za starejšo hči pa sem ravno te dni tudi naročila isto ležišče. Testi so sicer pokazali močnejšo alergijo na cvetni prah kot na pršico, vendar se zjutraj zbuja z močno srbečico po hrbtu in prsih, zato sumim, da je za to kriva alergija na pršico. Ko bom stestirala ležišče še pri starejši hčerki se ponovno oglasim….Če se bo srbečica umirila, potem sem prepričana, da so ta ležišča dobra ljudi, ki so alergični na pršico…..

New Report

Close