Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Kateri BICOM terapev s titulo DR. vas je ozdravil?

Kateri BICOM terapev s titulo DR. vas je ozdravil?

Ali je na tem forumu kdo, ki ga je alergije po BICOM metodi ozdravil ZDRAVNIK?

Hvala in lep pozdrav,

Živjo!

Ja mene je…sem alčergična bila praktično na vse (kihanje,smrkanje,kašljanje,srbeče in solzeče oči,težje dihanje,srbečice na koži…skoraj skozi vse leto sem bila na tabletah, 17 let…alergična pa na veliko hrane, o rastlinah pa ne bi, ker tam pa res skoraj je ni, na katero ne bi bila alergična:))…zdaj po 17ih letih jemanja zmeraj močnejših zdravil (tablete,kapljice za oči,pršilo za nos, ventolin…) sem prvič brez vsega, in samo malo kiham zjutraj, drugače pa nobenih težav!!!

Je prav neverjetno, prvič sem uživala v marcu, aprilu, zdaj v maju…ko nisem več zaprta med štiri stene:)

Za bioresonanco sem se odločila, ker je bilo stanje zmeraj slabše, imunski sistem se mi je praktično že skoraj sesul.

Če vas zanima kaj več mi pišite na ZS.

Lp!

Hm, js sem mel hčerko v studiju ank v lj, pa ni prav nič pomagalo. Tudi njej so ugotovili alergije na vse živo, pa da bo že po tretji terapiji boljše. Lažji se počutim edino v denarnici… Mislim da je ta bioresonanca nateg, sem prebiral malce po netu in našel take kritike, da me je sram da sem punčko sploh peljal tja, kjer migajo s čarobno palčko,

To je samo moje mnenje,
LP
Robi

Dr. Romanovič, ko je delal še v Ljubljani. Je anesteziolog. Ko sva s sinom pristala v bolnici in ko sem ga poklicala, me je vprašal le to, če odpovedujem termin, sicer je dal roke stran in sploh ni hotel kontaktirati. Toliko.

Dr. Rus pa je bil edini, ki mi ni računal in mi rekel, da naj sprejmem situacijo tako kot je in da mi bi lahko pobral vse, pa ne bo, ker je videl, da sem na dnu.

Toliko v razmislek. Verjemite, da če pride do hujše zdravstvene stiske, noben t.i. terapevt ne bo stal za vami.

Srečno!!!

Mislim ,da vam ne bo pomagal bicom ,vsaj meni ni ,lahko pa poskusite ,samo si raje preberite članek o Holomedico MB.Pač nobene odgovornosti ,če te ne pozdravijo,čeprav jim pošteno plačaš.Zgleda tako kot ,če vam pride serviser popravit TV ,sam ga pač žal ne popravi ,kasira pa DOBR!:-D

New Report

Close