Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Farmacevt svetuje Katera zdravila bi mi pomagala?

Katera zdravila bi mi pomagala?

Lepo pozdravljeni!

..stara sem 21 let, nasploh zdrava, nekadilka, od tablet jemljem KT Qlaria. Ker sem po naravi paničen človek, ki se hitro vznemiri, in se potem dolgo časa ne more potolažit (kar naprej premlevam eno in isto stvar) se mi včasih zgodi, da se mi poviša pulz. Moj normalen je nekje 70-80/min .. odvisno od razpoloženja seveda. Ko se vznemerim, dam primer: izvedela sem ,da bom mogla na eno manjšo turinsko operacijo (llaparaskopija ciste). Sedaj sem že 2 dni pod stresom saj me skrbi.. pulz se mi pri tem poviša ko o tem razmišljam – imam ga tudi 110/min. Probam se sprostiti pa ne gre.

Osebna zdravnica mi je predpisala že nekaj časa nazaj tablete Lexaurin 1,5mg. Da naj jo vzamem, če bo kdaj res hudo. Ker so baje to kar težka zdravila jih nočem jemat, vseeno pa sem jih vzela v roku leta recimo 3x. Pa še to se mi zdi da niso prijele oz ali pa je dolgo časa trajalo.

Priporočili so mi Persen, samo glede na to da še Lexaurin mi ni všeč, Persen mi najverjetneje tudi ne bo saj je bolj ‘švoh’. Kaj predlagate? … kakor pravim, nekaj bi rada kar bi me pomorilo v momentih ko sem zelo živčna in pod stresom.

S pozdravi,

Spoštovani!

Svetoval bi vam, da poizkusite z uporabo prehranskega dopolnila Kalmin oziroma Dominor, ki vsebujeta bioaktivni peptid mlečne beljakovine kazein. Bolj natančno o sami uporabi, trajanju jemanja,.., se posvetujte v vaši lekarni.

Lep pozdrav,

asist. dr. Boštjan Martinc, mag.farm., spec. PE Lekarna Mirje Trg MDB 2 Lekarna Ljubljana

New Report

Close