Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Kontracepcija Katera kontracepcija?

Katera kontracepcija?

Lep pozdrav!
Sem osemnajstletno dekle z resnim fantom s katerim že nekaj časa uporabljava… kondome a nama povzročajo same težave in stres. Obiskala sem že ginekologa s kateri sva se zmenila, da mi vstavi kyleene mternični vložek a sem se po vsem branju komentarjev doma, ustrašila in nekako logično pomislila, ker imam ponovljive težave z mehurjem in nasplošno vnetji spodaj se rajši odločim za kaj drugega. Samo kaj bi to bilo. Odločam se, da bi šla kar na tabletke. PRi ginekologu bi se res rada zmenila za ene takšne, ki mi bodo ustrezale- če se to v prvo sploh da. Imam mastne lase, ne preveč problematično kožo (ni aknasta), tableti mi dajejo apetit sem pa tudi že zdaj zelo muhasta in menjam razpoloženja zato najprej sem napišem, če bi mi kdo svetoval kakšne tabletke, ki jih vidi, da bi bile zame po tem opisu. Verjetno bom dobila ene ne tako agresivne in takšne ki nečesa nimajo ,kar bi povzročalo apetit. Hvala za kakršno koli pomoč…in ja kmalu grem k ginek., tu sem zapisala sem, da bom tam lažje kaj povedala, vprašala, predlagala 🙂
Bi mi kdo znal povedat kaj o kontrac. obližih (izkušnje) ?

Pozdravljeni!

Iz zapisanega razberem, da iščete mnenje oz. izkušnje uporabnic?

Matjaž

Tako je, sploh kakšne takšne, ki se najdejo v mojem opisu oz. željah in kaj so dobile in kako so tablete na njih vplivale.

Prav, puščam debato odprto, čeprav odgovorov ne boste dobili dosti. Zgolj v razmislek: kaj pa vam koristi mnenje drugih in kako je neka kontracepcijska metoda vplivala na druge? Pomembno je, kako bo vplivala na vas, tega pa ne vemo v naprej, dokler se ne sproba. Komentarje boste vedno našli po raznih forumih, a jaz bi na vašem mestu zaupal zdravnici.

Matjaž

New Report

Close