Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Kasko – Generali

Kasko – Generali

Imam kasko zavarovanje pri Zavarovalnici Generali, ki vključuje tudi poškodbe na parkirišču. Včeraj sem videla, da mi je nekdo poškodoval sprednji blatnik. Ko sem danes preverila na njihovi internetni strani piše, da je v primeru poškodbe avtomobila in s tem uveljavljanje kasko zavarovanja, potreben policijski zapisnik, ki ga pa jaz seveda nimam.
Ali lahko kaj komplicirajo zardi tega? Ali nasploh komplicirajo pri tej zavarovalnici’ Ima kdo kakšne dobre ali slabe izkušnje?

LP

Zaradi tega,da nimate zapisnika policije ne bi smela imeti komplikacij,v primeru,da imate poleg polnega kasko zavarovanja vključeno tudi komb.parkirišče boste lahko popravili vaš avto brez plačila odbitne franšize.
Najbolje naredite ,da se zapeljete na cenitev škode na Verovškovo,verjamem v korektnost vaše zavarovalnice.
Lepo vas pozdravljam,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:bsneberger@siol.net

Ja tako kot ste rekel…Vse je šlo brez problemov.

Hvala in lep dan,

Barbarela

Objava čaka odobritev

New Report

Close