Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Kandida v nožnici

Kandida v nožnici

Že 4 leta imam težave s stalnim vnetjem nožnice.Z raznimi mikroorganizmi me je verjetno okužil tedanji partner,saj so se težave pričele takrat.na testiranju za spolne bolezni so ugotovili klamidijo ter bakterijsko vaginozo.Česa hujšega k sreči ne.Vse to sem pozdravila z antibiotiki pred 1 letom,ostale so glivice(kandida).
Ker so mi razne svečke Canesten in antimikotiki pomagali le začasno(dokler sem uporabljala),sem se odločila,da poskusim z bioresonanco.Na 1.pregledu mi je bila ugotovljena kandida,sledilo je 6 terapij.V tem času sem se držala diete kar se da točno(nič sladkorja,sadja,malo polnozrnatih OH),uporabljala sem redno tudi praške za razkisanje ter bazične kopeli.
Sedaj sem z terapijami zaključila,na dieti pa sem že polnih 5 mesecev.Kontrolni pregled je pokazal,da je kandida popolnoma izginila,vendar se moje težave niso izboljšale niti za 1%.Še vedno imam ogromno sirastega izcedka,srbi me za znoret,vse je otečeno,rdeče..Ko sem terapevta vprašala zakaj tako,sem dobila odgovor,da bioresonanca odpravi le kandido v črevesju,ker se dobi terapija na trebuh.Za vse ostalo je ginekolog.Je to res in zakaj mi tega niso povedali že prej,da nebi metala denarja proč?Poleg tega res ne vem več,kako naj se znebim tega,saj sem poskušala že vse mogoče,od tamponov namočenih v jogurt,do raznoraznih čajev itd.

Hvala za odg.

Glede na simptome ne verjamme, da ste se znebili kladimij.So sicer bakterije, vendar se kot virusi skrijejo v celice (kot na primer borelije), kjer pa antibiotiki ne delujejo. To je tudi vzrok, da se ne morete znebiti glivic.

Nad odgovorom terapevta sem pa “navdušen”. Z bioresonanco lahko vplivamo na glivice povsod po telesu, vendar je potrebno zdraviti vzroke za nastanek glivic, ne pa “samo” glivice same. Lahko je terapevt spregledal kakšno od alergij, mogoče imate preveč težkih kovin …

Vaš primer je zopett dokaz, da je bioresonančna metoda dobra, vendar samo tako dobra, kot je terapevt.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Pozdravljeni,

ta odgovor me je pa zelo presenetil.Torej pravite,da antibiotik ne more popolnoma odpraviti klamidij?Kaj mi potem priporočate za popolno izkoreninjenje le-teh?Bioresonančne terapije?Pa jih je aparat Bicom v takšnem stanju zmožen zaznat(na mikrobiološkem testu je bil rezultat po jemanju antibiotika namreč negativen)?

Ja, vse to je res, kar sem vam napisal. Na žalost pa nimajo vsi terapevtih ustreznih ampul in znanja za zdravljenje klamidij (ne snubim vas v našo ordinacijo, ker imamo tako vedno čakalno dobo, samo pozorni bodite, kje boste šli na BRT, da ne boste razočarani).

Dober test bi recimo bil ta: vprašajte po telefonu terapevta, naj vam pove, kaj so klamidije in kako se zdravijo. Če bodo odgovori napačno, potem veste, kje ste. Verjetno pa kar nekaj terapevtov ne bo vedelo, kaj so klamidije …

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

tampon namočite v navadni jogurt in si ga dajte v niožnico,ponovite večkrat-pomaga!

tampon namočite v navadni jogurt in si ga dajte v nožnico,ponovite večkrat-pomaga!

To pomaga samo začasno (t.i. simptomatsko zdravljenje), ker so glivice povsod po telesu in kmalu pridejo nazaj v nožnico, če so pogoji za njih ugodni. Spremeniti je potrebno pogoje za življenje glivic (povsod po telesu), šele potem se jih bomo rešili tudi v nožnici.

LP

New Report

Close