Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija kandida-tudi jaz??

kandida-tudi jaz??

Pozdrav
Včeraj čisto slučajno pridem malo na ta forum in naredim preprost preizkus z vodo in pljunki. In glej ga zlomka, vsa žalostna gledam, kako se moja slina vleče proti dnu kozarca.
Vsa žalostna sedaj sprašujem zakaj in kako naprej???

Kolikor sem prebrala, je zdravljene ali pa zatiranje kar zapleteno, pripravki za to se mi zdijo dragi že ko samo preberem, kaj bi rabila. Kaj ne morejo za to narediti ene tablete, kot za vsako drugo stvar pa konec problemov in težav.

Pa saj niti ne bi šla gledat, pa se mi je zdelo sumljivo in sem preizkusila. Kar mi je padlo v oči je srbenje zadnjika, pa sem skoz mislila, da mam hemeroide,hahaha…. Pa shujšala bi rada, pa nikakor ne gredo kg dol, pa čeprav ne pojem veliko :-((

Sedaj sicer jem manj, zjutraj popijem kavo, potem kosilo in zvečer samo jogurt, vmes kako sadje, priznam tudi kaj sladkega mi hudo paše. Gibanje….dvakrat dnevno peljem psa na sprehod, porivam vozek vmes in telovadim na easy shaperju. Premalo?? Ja, več mi čas ne dopušča, poleg vsega ostalega kar moram postoriti, tako kot pač ženska more, od pospravljanja likanja in takonaprej…

Povejte mi, pomagajte, kako si najlažje pomagam, kaj naj jem več in kaj naj jem manj, oziroma nič???

Hvala za vsak dobrodošel nasvet
lp

je že nekaj mesece odprta ta tema, malo pobrskaj, ima pa čez 100 odgovorov

Za zacetek popolnoma ukini sladkor, tudi zelo sladko sadje, kvas (tudi pivo), kisle zadeve kot je paradiznik, kis itd (ker imas zakisano telo). Ce se bos drzala tega, bos ze po dveh mesecih cutila pozitivne spremembe. Ne isci resitve cez noc. Daj si kaksno leto. Pa preberi vse pod postom o Kandidi in tudi na forumu Zdravilstvo imas nekaj.

New Report

Close