Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Kandida in bioresonanca

Kandida in bioresonanca

Sem ena od nesrečnic,ki se že dolgo borijo s to nadlogo.Težave imam že 3 leta,ne toliko s črevesno kandido,kot s tisto v nožnici.Domnevam,da sem se okužila od tedanjega partnerja,saj so se tegobe kot so neznansko srbenje in otekanje spolovila,grudičast izcedek in obloge začele po nezaščitenem sp.odnosu z njim.Kasneje sem izvedela,da ni samo to,temveč še klamidija in neke druge bakterije,skratka katastrofa.Vse to sem pozdravila z antibiotiki,tudi bris je sedaj ok in razen glivic ne kaže več kakih nenormalnosti.Pri ginekologinji sem dobila že na tone raznih svečk,tablet…brez učinka.
Tako sem se odločila da tudi jaz poskusim z bioresonanco.Na pregledu so mi odkrili kandido še v črevesju,čeprav tam razen občasnega napihovanja in vetrov nisem imela drugih težav.Tudi sicer se počutim v redu in energije mi ne manjka.V naslednjih 4 mesecih je sledilo 6 terapij ter seveda stroga dieta,ki sem se je dosledno držala(še zdaj ne vem kako,ampak uspelo mi je,imela sem voljo).Nič sladkorja,sadja,bele moke…zraven sem izvajala tudi ukrepe za razkisanje telesa ki jih priporoča zdravilec Golenhofen na svojem forumu(bazični praški,kopeli).
Po cca.4 mesecih intenzivnega razkisanja,diete in terapij lahko sedaj rečem da izboljšanja ni ABSOLUTNO NOBENEGA.Aparat na kontroli je pokazal da je kandida izkoreninjena,težave pa so ostale.Prav nič manj ni belega grudičastega izcedka,neprijetnega vonja,srbenja.V črevesju pa je podobno kot prej,napihne me še včasih po kaki surovi zelenjavi.
Ko sem vprašala,zakaj tako,sem dobila odgovor,da aparat zazna in odpravlja le črevesno kandido,ker dobiš terapijo na trebuh.Ni mi jasno,kako je to možno in zakaj tako,saj je konec koncev tudi nožnica v trebuhu??Poleg tega naj bi vsi ti ukrepi celotno telo “odrešili”kandide,ampak pri meni res ni videti.Je tu morda katera odpravila z bioresonanco te težave in le pri meni ni delovalo?Izkušnje,mnenja so dobrodošla

Lp

New Report

Close