Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija kandida

kandida

Bila sem pri bioenergetiku, ki mi je ugotovil kandido tipa A, dobila sem dieto, katere se držim in mi je bolje. Iz Nemčije pa pa mi prijateljica poslala tudi tablete za kandido in sicer za tip A. Pa me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s temi zdravili. Imenujejo se NYSTATIN “LEDERLE” FILMTABLETEN. Ali kako drugo izkušnjo. Hvala lepa.

Pozdrav!

Tudi sama sumim na kandido (nardila sem test z vodo) in me zanima če mi lahko svetuješ bioenergetika ?
Zanima me če si slučajno imela tudi vročino in je to lahko posledica kandide? Imam jo namreč že 2 meseca in mi nič ne odkrijejo.

lp, š

Preberita si knjigo resnice in zmote o kandidi – veliko koristnih nasvetov

Se oglašam, ker vidim, da si ena takšna uboga reva kot jaz. Včeraj sem bila na bioresonanci in imam kandido. To nadlogo prenašam s sabo že kakšnih šest let, pa moj zdravnik ni niti pomislil na to, drugega pa tudi ni našel. Zanj sem telesno zdrava kot dren, jaz pa se počutim kot zombi. Nazadnje sem se z njim menila o psihičnih težavah. Misli, da sem pozabljiva, utrujena, vrtoglava, zmedena, megleno vidim, … zaradi psihičnih težav Enkrat sem imela vročino 38 skoraj cel mesec, pa je rekel, da ni panike, ker tudi na infkcijski niso nič našli. Tako da – ja, povišana temperatura je lahko posledica kandide.

Ja si lahko kar roko podava, tud jaz sem skakala od zdravnika do zdravnika zaradi vročine pa mi nič niso odkrili vse vredu, krvna slika, itd. Kontracepcijske tablete sem dala vstran in začela z dijeto zaradi kandide. Obiskujem tudi bioenergetika in mi je bolje. Mi je pa bioenergetik rekel da vročina nima veze z kandido. Ne vem več kaj si naj mislim. Sem si pa sedajkupila ene tablete oz so kot bonboni za lizat pri bioenergetiku – naravni antibiotik, če imaš kakšno skrito vnetje ti pomaga. Reče se pa FOREVER BEE POLLEN (not je cvetni prah, med, matični mleček).
Bomo videli če bo kaj pomagalo.
Veliko sreče 😉
Men je hudo samo ker ne smem ČOKOLADE jest 🙁 🙂

Lp

New Report

Close