Najdi forum

Kanada-državljanstvo?

Kako ga pridobim? Stara bom 18 let, ko bom šla v Kanado.
Hvala

Ali so tvoji starsi kanadski drzavljani?
Ali si vec let ziveta tam?
Vabim te, da mi posljes vec informacij in ti lahko odgovorim.
Lep pozdrav,

Tony Lenko

Email: [email protected]

Jest imam pa v zda starega oceta,a je mozno da dobim drzavljanstvo po nejemu

Ne!

Kanadsko državljanstvo je takole:
– kako greš v Kanado? Kot Landet Immigrant? Ali Visitor Status – se pridružiš bližnjim sorodnikom, najprej na obisk?

Ko imaš Landet Immigrant Status in si za stalno v Kanadi, lahko po treh letih zaprosiš za državljanstvo. Priznajo ti polovico tvojega začasnega statusa, vendar največ leto in pol.
Nima pa nobene povezave ali bližnjice za državljanstvo, če imaš starše v Kanadi. Je le krepka pomoč pri stalnem statusu.

nobody, Phoenix, AZ

NE

Hi Nobody,

Greš lahko kao s povratno karto kot turist in si tam začneš urejat papirje? Al je to nora ideja? In je bolje čičat doma in vse plačat pa te pol zavrnejo.
Kaj naj bi navedu v življenjepisu? Kaj je tako odločilnega?
Nekje sem prebirala cene od Osat-a za Kanadsko vlogo in cene kao ugodneje za US Green Card. Kaj je lažje? Mislim, da je vseen lažje prit v Kanado?
Hvala

živjo stara sem 18 let in rada bi študirala paravo v kanadi. znam francosko in netekoče govorim angleško. bi mi lahko prosim pomagali če veste kje v kanadi bi lahko najdla bivališče, šolo in kdaj lahko zaprosim za državljanstvo.

lp snoček

Studij prava je v Kanadi drugacen kot v Sloveniji. Potrebujes diplomo ene fakultete (4 letni program), nakar se vpises na pravo (3 letni program). Podoben princip velja se za medicinsko fakulteto. Izjeme sprejmejo ze prej. Racunaj, da te bo stal celoten studij prava nekaj deset tisoc dolarjev.
Seznam univerz po provincah :
http://www.uleth.ca/emf/chris/udirect.htm

Narediti moras tudi izpit TOEFL (znanje anglescine) za vpis v katerokoli solo nad nivo srednje sole.
Ce bi zelela studirati v francoscini, isci v provinci Quebec.

Stanovanje se dobi hitro in povsod, vprasanje pod pogojem, da imas zadosti denarja za najemnino in stroske. Vecina studentov si deli stanovanje ali hiso v blizini univerze. Isci na univerzi ali na Kijiji (spletna stran) in zraven vtipkaj mesto, ki te zanima. Vtipkaj rent (najem).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close