Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja kam v celovec po vozicek

kam v celovec po vozicek

Mislim, da jih vec spremlja debate, pa ne odgovarjajo, vsaj jaz osebno mislim, da ce nimam kaj pametnega povedati , potem ne puscam komentajev , kot Rozi,npr.Kljub temu pa ves forum budno spremljam , ze vse od samega zacetka.
Draga Spela, mislim, da bos morala sama pogledati v Graz.Mislim pa tudi, da se , recimo v katerem drugem mestu, ki ima manjsi standard kot Ljubljana, najde kaksen poceni vozicek.LJ ima recimo dosti vecje cene , kot npr. MS.

Lp Mojca

Mojca, tudi ti očitno nimaš kakšnega pametnega predloga, kot vidim

Rozi, brezveze….

Lp Mojca

Spela!
Pojdi, oz. teta ali kdorkoli bo ze kupoval vozicek, naj gre v Toys’o’Us (tako nekako se napise), v idistrijski zoni, ce se peljes iz Celovca proti Grazu na desni; najprej je Media Markt nato pa ze cez par metrov ta trgovina. Imajo igrac na tone, med vozicki pa prevladujejo Hauckovi; lahko si jih pogledas v SLO in poves teti tocno katerega si zelis. So pa cenovno kar precej ugodnejsi kot v domovini…
Pojdi, si poglej in izberi! Veliko srece in veliko veselja z malckom / malcico!
I.

Toy’r’us je tudi v Celovcu, če ti je bližje, na Völkermarkterstrasse 274, če se pelješ proti vzhodu, še malo naprej od Kike in McDonaldsa.

Vsem zainteresiranim:
vozicek sem kupila v Schmid, http://www.schmid-baby.at,
imajo pa veliko izbiro tudi v Kiki, oboje je blizu Toys;R;Us.
Pa lep pozdrav in hvala vsem za pomoc!
Spela

Kje pa je ta Schmid? Ai lahko poveš naslov, prosim?

.

.

New Report

Close