Kam na poseg?!
Spoštovani.
Prosim svetujte mi …
Zdravnik me je napotil na ORL – Poliklinika na poseg odstranitve polipa iz nosne votline.
Težave imam že več kot pol leta, izcedek, nenehna uporaba Operila, glavobol…zato si močno želim poseg opraviti čim prej, vsaj v poletnem času, dobila sem namreč datum operacije (4.10.10), ki pa me je čisto razžalostil:(( Ali me lahko vi morda napotite še kam drugam, so čaalne vrste kje drugje bolj znosne?!
Drugo vprašanje, ki ga imam je pa; slišala sem, da se menda tovrsti posegi opravljajo tudi z neko elektro napravo (žal ne vem imena), s pomočjo katere se lahko polip “požge” ,tako ni prisotne krvi, pacient pa gre menda lahko še isti dan domov? Morda veste kaj o tem, in če, kje ta aparat imajo? Hvala lepa za vaš čas in odgovore. lp
Spoštovani
V ustim na trdem delu neba nkje v sredinski liniji sem natipal otrdlino ki ne boli, barva nad njo je enaka kot o ostalem trdem nebu. Pri žvečenju ali pri pritiskanju nanjao z prsti ne boli.
Star sem42 let in sem nekadilec in redko kdaj popijem kako pivo. Zdravim pa se za sladkorno boleznijo. Zanima me če je tvorba lahko nevarna v smislu rakastega obolenja.
Hvala za odgovr
Spoštovani
Že nekaj časa tipam v ustih na trdem delu neba nekje v sredinski liniji dve majhni otrdlini ki ne bolita, barva nad njima je enaka kot o ostalem trdem nebu.Ob pogledu v ogledalu izgledata kot dve brazdi ki sta podolgovate oblike. Lahko da sta tam že dlje časa. Pri žvečenju ali pri pritiskanju nanjao z prsti ne boli.
Star sem42 let in sem nekadilec in redko kdaj popijem kako pivo. Zdravim pa se za sladkorno boleznijo. Zanima me če je tvorba lahko nevarna v smislu rakastega obolenja.
Hvala za odgovor