Najdi forum

kam? Ljubljana ali Bled?

Pozdravljeni!
Živim v Ljubljani. Želim se preseliti, a ne vem kam. Rabil bi vaše mnenje. Ljubljana ali Bled? Na Bledu je hiša v Ljubljani pa stanovanje…

Hvala vam!

Vsak na te stvari gleda po svoje. Svetovati se ne da. Ti je bolj všeč živeti v stanovanju, ali v hiši? Kje si v službi? Se ti ni problem voziti? Ti je Ljubljana manj/bolj všeč od Bleda? In tako naprej.

Jaz bi se odločila za Ljubljano. Govorim za sebe. Zate ne morem.

To odločitev boš moral sam sprejeti. Pretehtaj vse pluse in minuse in se šele nato po tehtnem razmisleku odloči. Sama bi predvsem gledala na to, da mi je bližje do službe. Potem je tu še več faktorjev, ali si sam, ali imaš družino in kako oni nato gledajo.

Jaz se po dobrih 20 letih življenja počasi spet selim na Bled in komaj čakam.

Mi je pa med študijem in par leto po njem, dokler nisem imela otrok, Ljubljana bila zakon.

Bom še malo premislil.

Danes tudi razdalja Ljubljana Bled ni več kot je bila. Si prav hitro tu ali tam. Vsekakor je Bled lep turističen kraj, če imaš rad turiste in vse ostalo, kar spada zraven. Mi hodimo iz Ljubljane skoraj vsak teden na sprehod okoli jezera . In vem, da bi se prav lahko vživela na življenje v tem lepem gorenjskem kraju.
In tako kot vsi sedaj po Sloveniji, se tudi na Bledu trudijo z odpravljanjem posledic žleda. Ogromno dreves so že pospravili, nekaj jih leži tudi v jezeru. Življenje delavcev je sedaj hudirjevo težko, vseh teh, ki pospravljajo drevesa. Ravno te dni sem enega gledala, ki je rezal drevo, ki je ležalo v jezeru, potem se je teža korenin prekucnila v vodo, zraven pa še delavcu potegnila škorenj. Drevo pa so uspešno potegnili iz vode in obrežja.

New Report

Close