Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Kakšno zavarovanje predlagate

Kakšno zavarovanje predlagate

Pozdravljeni,
želela bi skleniti zavarovanje, ker je od mojih prihodkov osvisen tudi moj otrok.
Želela bi skleniti zavarovanje za primere:
– poškodbe, ki bi začasno ali trajno onemogočila ali zmanjšala moje prihodke
– bolezni, ki bi začasno ali trajno onemogočila ali zmanjšala moje prihodke
– moje smrti
Starost 49 let.
Kakšno zavarovanje mi priporočate. Katero zavarovalnico?

Predvsem bi rad poznal vaše okoliščine,želje, itd.
Nehvaležno bi bilo tudi preferirati in reči ta zavarovalnica pa je res najboljša,saj je ponudba na tem področju res precejšnja.
Predvsem pa je pomembno,da izberete primeren optimalen produkt,kateri bo ustrezal vašim potrebam in ciljem
Seveda sem vam pripravljen svetovati,vendar pa tega ne moreva opraviti preko neta.
Zahvaljujem se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljam.
Bruno

************************** Zavarovalna pisarna B & M Bruno Šneberger s.p. Bruno Šneberger Uradne ure: Vsak dan. gsm: 051/625-611 gsm: 070/867-040 Uradne ure: Od 8.00 do 16.00 tel/fax:01/429-7100 Mail: [email protected]

Stara sem 44 let , pravkar se mi je izteklo življensko nezgodno zavarovanje pri Triglavu z dnevno odškodnino. Želela bi obnoviti življensko nezgodno zavarovanje, po možnosti spet z dnevno odškodnino in morda tudi s kakšno rento. Zanima me, kakšno zavarovanje mi predlagate, katero zavarovalnico mi predlagate, da se ne takoj zaletim in ponovno obnovim na zav. Triglav.
Hvala in lep pozdrav.

New Report

Close