Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Kakšno zavarovanje?

Kakšno zavarovanje?

Spoštovani,
Mi znate svetovat, katere vrste življensko zavarovanje se mi najbolj izplača sklenit? Stara sem 27 let, samska, s svojo nepremičnino. Na kaj moram biti pozorna?
Hvala in lep dan, želim.

Varčevanje je kar v redu zadeva,le če za to obstaja možnost,Oblik varčevanja je na razpolago kar nekaj vrst, življensko rentna zavarovanja,naložbena zavarovanja itd.Vprašanje je tudi,kakšne vrste vlagatelj ste po naravi.Za spodoben nasvet pa ste mi premalo napisali.
Lahko pa se v bližnji prihodnosti oglasite pri nas,tudi za vas najdemo optimalno rešitev.
Lepo vas pozdravljam,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Če ste samski rabite dobro nezgodno zavarovanje, zavarovanje za izgubo delovne sposobnosti, zavarovanje nepremičnine. Ne rabite življenskega zavarovanja za smrt.

Varčujte pa v varčevalnih produktih ki so temu namenjeni.

Lahko se oglasite,mogoče pa tudi za vas najdemo optimalno rešitev.
Lepo vas pozdravljam,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Spoštovani,

pri očetu se je oglasil zav.agent ZM za zavarovanje po Modri naložbi. Oče je star 79,5. Ima težave s srcem. Ali se mu splača zavarovati- Ali res izplačajo po poškodbi oz. nezgodi za več kot 5 dni bolnišnice znesek 1.250 eur in nadomestilo za bolečine. Meni je to povsem nelogično, ker nobena zavarovalnica nič ne pokloni. Koliko časa je min. plačevanje premije, da se dobi premija ven v primeru smrti(naravne ali nezgodne).
Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Pozdravljeni,

opažam, da je že več kot mesec dni od kar ste postavili vprašanje, pa niste dobili odgovora!
Moram vam odgovoriti. Ja, ZM Modra naložba nudi možnost izplačila za nezgodo – seveda mora bit pa 5 in več NOĆI v bolnici – se pravi najmanj 5 x prespat v bolnici. Minimalna doba plačevanja je 2 leti – da se dobi polno izplačilo v primeru smrti zavarovanca. V nasprotnem primeru, pa se dobijo izplačane vplačane premije, minus stroški. Najvišja pristopna starost pa je 80 let, po izpolnjenem 80 letu tega zavarovanja ne more več imeti.

No, vsaj nekaj podatkov pa je.
VSE DOBRO VAM ŽELIM.

Zahvaljujem se vam za vaš odgovor.
Lepo pozdravljeni,Bruno

New Report

Close