kakšno je vaše mnenje o človeku,ki se napije……
To je POPOLNOMA NORMALNO. Čeprav je boljš, da objema in poljublja folk, kot da jih tepe, grize in pljuva, ma se mi zdi, da mu glih še malo manjka do popolnosti.
Pa kaj ti je? Če je tvoj, pošlji ga na zdravljenje. Če ni tvoj, zahvali se … (v karkoli že veruješ), da ni tvoj.
Alkohol je pri nas zelo poceni in preveč preprosto dostopna droga. Tako med 20-letniki, kot med starejšimi; in največ novih zasvojencev je ravno med mladimi, ko pridejo študirat v večja mesta in se ga napijajo med tednom in vikendi na žurkah, v bistvu pa nezavedajoč drsijo v odvisnost. Zelo malo je potem takih, ki preprosto odrežejo in ne vlečejo tega “skritega talenta” v zakon in kasnejše življenje. V Sloveniji je veliko prikritih alkoholikov v vseh starostnih skupinah. Nekdo, ki mora čez dan spiti vsaj pivo ali dve, ali pa kakšno dozo, dve tri žganega za pogum tudi pred seksom in ne more čez teden brez alkohola, je prikriti alkoholni zasvojenec.
Tudi jaz sem mnjenja, da je to normalno se do konca srednje sole. Potem se mi zdi normalno, da se ga napijejo (ampak seveda toliko, da so se zavestni) za kaksne vecje zurke. To se pravi, kaksno novo leto, obletnice itd… Pri meni recimo je takole : napijem ( beri: neham pit, ko me zacne kolcat) se ga 2-3 letno. Poleti imamo navado, da gremo skoraj vsak vecer na eno pivo. Moj pa pije vedno in povsod, kamor prideva. Zato pac ne hodiva nikamor vec. In sva nonstop tecna, ker zamudiva vsako festo. Bolje zamudit festo trezno, kot pa ga potem tecno pijanega prenasat. Pije pa itak vsak drug dan, ceprav se ga ne napije, me tud to zelo moti.
Eni pijejo vsepovsod zato, ker nimajo jajc rect, da ne bojo. Eni ne znajo rect ne, mislijo, da bodo s tem izpadli PUSSY tak da raje zvrnejo kozarcek al pa tolk ko pac natocijo.