Najdi forum

Kakšen profil moškega je to?

Ok. Očitno mu ne gre samo za seks. Že zato ne, ker je poročen in se verjetno tudi ni poročil le zaradi seksa. Verjetno se on na drugi strani prav tako sprašuje o tebi, zakaj bi neka ženska, poročena, šla v avanturo z njim in kaj vse bi se še lahko zgodilo, glede na to, da si že dve leti dopisujeta. V tem času se je med vama že ustvarilo neka meja zaupanja in poveznosti in tale avantura bi lahko v obeh prebudila veliko več. Nekaj, kar bi vama že tako slabe odnose doma, še poslabšalo. Boji se, da bi se začelo rojevati kaj več in da mu ti potem tega ne bi omogočila ali pa, da sploh sam ne bi upal storiti kaj več od tega. V bistvu imata oba precej enake fantazije, prav tako strahove.
Vem, da si to želela slišat, vendar nisem tega napisal zato. Dejansko mislim, da je med vama taka situacija. V glavnem pa vse temelji zgolj na fantaziji, nič kaj veliko resničnega ni med vama. Ljudje, ki vedo kaj želijo in upajo tudi tvegat, to tudi dobijo, živijo, ostali pa o tem le fantazirajo v svoji coni “udobja”.[/quote]
No ..do tegale dogovora o seksu je prišlo skorajda slučajno v sklopu nekega pisanja …. saj sem ves čas zatrjevala da se v to ne bom spuščala..Dokler seksa nisva dogovorila se mi ni zdelo nič nenavadno ,da ne sitnari kar naprej…kot to počne večina moških…ko pa sva to dogovorila mi je pa to postalo čudno..In prav imaš če bi to potreboval tako jaz kot on bi to sprovedla.Očitno ne potrebujeva niti jaz niti on in bo tako tudi ostalo…
Nekoč je moj prijatelj rekel..”moški se celo življenje spominja ženske ,ki je nikoli ni imel”
Odločila sem se, da si bom njegovo obnašanje razlagala takole……
Hoče me ohraniti v svojem spominu in hrepenenjih.
Dobro sem si prikrojila ane ;)?

Zelo dobro, poznajo se izkušnje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da.. saj je čisto preprosto … nekako želimo ljudje zadeve uravnovesiti….

Ok. Očitno mu ne gre samo za seks. Že zato ne, ker je poročen in se verjetno tudi ni poročil le zaradi seksa. Verjetno se on na drugi strani prav tako sprašuje o tebi, zakaj bi neka ženska, poročena, šla v avanturo z njim in kaj vse bi se še lahko zgodilo, glede na to, da si že dve leti dopisujeta. V tem času se je med vama že ustvarilo neka meja zaupanja in poveznosti in tale avantura bi lahko v obeh prebudila veliko več. Nekaj, kar bi vama že tako slabe odnose doma, še poslabšalo. Boji se, da bi se začelo rojevati kaj več in da mu ti potem tega ne bi omogočila ali pa, da sploh sam ne bi upal storiti kaj več od tega. V bistvu imata oba precej enake fantazije, prav tako strahove.
Vem, da si to želela slišat, vendar nisem tega napisal zato. Dejansko mislim, da je med vama taka situacija. V glavnem pa vse temelji zgolj na fantaziji, nič kaj veliko resničnega ni med vama. Ljudje, ki vedo kaj želijo in upajo tudi tvegat, to tudi dobijo, živijo, ostali pa o tem le fantazirajo v svoji coni “udobja”.[/quote]
No ..do tegale dogovora o seksu je prišlo skorajda slučajno v sklopu nekega pisanja …. saj sem ves čas zatrjevala da se v to ne bom spuščala..Dokler seksa nisva dogovorila se mi ni zdelo nič nenavadno ,da ne sitnari kar naprej…kot to počne večina moških…ko pa sva to dogovorila mi je pa to postalo čudno..In prav imaš če bi to potreboval tako jaz kot on bi to sprovedla.Očitno ne potrebujeva niti jaz niti on in bo tako tudi ostalo…
Nekoč je moj prijatelj rekel..”moški se celo življenje spominja ženske ,ki je nikoli ni imel”
Dobro sem si prikrojila ane ;)?[/quote]

Ja, dobro si si prikrojila ane. 🙂

Resnica je ta, da zanj nisi dovolj dobra za dol dat, drugače bi te dajal dol že dve leti in pol, brez, da komentiram, kako tvoj mož ve, da se imaš namen valjati z drugimi in podobne tvoje fore. Samo še dodatek k temu, kako dobra in seksi da si; od ženske pri teh letih bi človek pričakoval, da so ji možgani že pričeli delati vsaj tretjinsko zmogljivostjo : -), amen.

Lep pozdrav
marinec

Uf.. punca! Namesto da se sprašuješ, kakšen moški je on, se raje vprašaj, kakšna ženska si ti! Vse sta zjasnila že na začetku, pa si z njim dopisuješ že dve leti? Če nisi za avanture, on pa hoče samo to- kaj za vraga potem še pišeš z njim?

Pomoje ima ta moški partnerico, mogoče celo družino.

Uf, kakšen odgovor. Če ne bi bral tvojega posta, kjer se sprašuješ zakaj moški nočejo biti kolegi (in nanj odgovoril), bi mislil, da se prav subtilno norca delaš iz kensi (o kateri res ni vredno zgubljati besed). Tako pa ne vem, ali iz sebe delaš norca ali pa si naivna do amena. In ravno zaradi te naivnosti si zadela pravi forum, kajti v vezi s tvojim partnerjem si ti čustveni vampir in to tiste pasivne sorte, ki se čudi, zakaj je kdo na njo jezen, ker njej se stvari kar same dogajajo in ona res ni mislila nič slabega. Moški pa tiho trpi, ker v imenu ljubezni ne upa postaviti meje, v lastno škodo! (Lahko da ga pa serje po svoje, ampak to je druga tema)

Bye

Vse je bila igra, njegova in tvoja in še od katere, ki ni komplicirala glede avanture.

Dobro sem si prikrojila ane ;)?[/quote]

Ja, dobro si si prikrojila ane. 🙂

Resnica je ta, da zanj nisi dovolj dobra za dol dat, drugače bi te dajal dol že dve leti in pol, brez, da komentiram, kako tvoj mož ve, da se imaš namen valjati z drugimi in podobne tvoje fore. Samo še dodatek k temu, kako dobra in seksi da si; od ženske pri teh letih bi človek pričakoval, da so ji možgani že pričeli delati vsaj tretjinsko zmogljivostjo : -), amen.

Lep pozdrav
marinec[/quote]

Hi hi …bil je namen a se ni zgodil. In ker moramo sodit ljudi po dejanjih….kar dobro se držim kaj? ..Sem bila dobra za pogovor …nekako mi je to dejstvo kar pri srcu….:)..

Torej.
Najino dopisovanje je zaključeno.Ostala sem zvesta poročena ženska.
Moški del človeštva imam kar rada in nikakor ne morem reč, da je moškim samo za sex.
On je živ dokaz za to.

Všečkam. 🙂

New Report

Close