Kakšen profil moškega je to?
Situacija je taka:
Moškega spoznala na netu.Z moje strani klepet .Z njegove namen po avanturi.Vztrajala sem, da se v avanturo ne spustim.Sem pa bila za skupno pijačo.Ni se strinjal .V kolikor bi se srečala pričakuje sex sicer se z menoj ne sreča.Torej njegova pričakovanja so jasna moja usmeritev tudi.
Še vedno klepetava kaki dve leti in pol bo in še vedno me želi začenjam ga želeti tudi jaz in dogovor je padel…
Sicer se težko uskladiva ampak vseeno… čeprav zgleda zelo strasten človek nima nobene posebne sile in nujnosti ,da se spustiva v to avanturo čimprej …kot bi to od moškega pričakovala …Torej lahko tako klepetava še nadaljni dve leti..:)
Kakšen človek je to .kakšne misli ima v glavi..Saj moški vendar niso tako potrpežljivi..Ali pa je mogoče samo govoričenje? Hmmm?
Na tvojem mestu se nebi spraševala kakšen profil moškega je ta, s katerim že 2,5 let klepetaš. Bolj pametno bi bilo razmisliti o sebi, to je o tebi. Na začetku ti je jasno povedal, kakšne želje ima, ti jih baje nimaš oz. nisi imela. Ženske rinete v odnose, kjer je že na začetku jasno, da ni enakih vrednot. Mislite si, da se bo zaradi vas spremenil, pa se ne. Zato je potem toliko trpljenja v zvezah. Koliko si pa stara? Z leti prideš k pameti, vsaj morala bi.
Tukaj ne gre za odnos. Je bolj moja radovednost.Zanimivo in nenavadno se mi zdi kako se obnaša.Če povem bolj natančno.V tisto klepetalnico sem zašla čisto slučajno…Spoznala sem obnašanje moških v teh klepetih in potrebe tudi.Načeloma gre za avanture.Torej ..zanimivo se mi zdi ,da ta moški toliko časa vztraja v klepetu saj ostalih 99 % tako dolge koncentracije ne premore.Poročen je in jaz tudi.Stara sem 45 on 32.Torej dogovor o (enkratni)avanturi je padel,ki pa verjetno ne bo sproveden. Mislila sem ,da moški izkoristi priliko ,če jo le najde.
Ženske namreč rade rečejo ,da je moškim samo za sex .A očitno ni tako.Mogoče je pa ekskluziven.To bi bilo moje prvo varanje saj tega sicer ne počnem.Sprašujem torej.Zakaj moški ,ki mi govori o tem kako si me želi,hoče in potrebuje,kako bi me objel,kako sem sexi in kaj vem kaj še…ne pokaže večje zainteresiranosti ,da bi se to sprovedlo. Kdo bi vedel ta odgovor ? Mogoče kaka moška duša? Zanima me pač…..
Ne bodi naivna, kljub letom! On lahko nemoteno klepeta in “klepeta” s celo rajdo žensk in jim naklada popolnoma enake srce in gače parajoče nebuloze. Za hec sem se enkrat tudi sama “prijavila” na dva taka “spoznavan portala”.
Brez slike, s totalno lažnimi podatki in niti pod razno me nihče ni mogel prepoznati.
In veš kaj sem ugotovila? Da osebno poznam 5 (z besedo: pet) takih, ki se tam reklamirajo kot samski, ki iščejo “kao samo prijateljstvo”, ki te že kar na začetku “ogovorijo” kot: kako si rožica moj….ful si lepa (ni slike), tu imaš moj mobi, pa pokliči…
Prijavila sem se pa zato, ker sem vedela, da se tam “pase” tudi, zdaj že, ex soprog. Seveda je bil samski, živel je v “svoji” hiši, bila je petnajst let mlajši, kot je res, ni zatajil samo mene, ampak tudi svoja lastna otroka.
Takšni so “profili” večine moških, ki visijo tam.
O ja to vem. Vem , da je 80 % profilov lažnih. Ampak ,če ničesar ne iščeš (jaz samo klepetam -tale je izjema) se s tem ne obremenjuješ. Pravzaprav me ne zanima ali je poročen ali samski ,z otroci ali brez , s hišo ali brez, z BMW ali brez zaradi njegove laži nisem ogrožena,ker ne iščem niti samskega niti poročenega……l.
Če mi reče da sem sexi mu verjamem ,ker mi to nenehno govori tudi mož in se tudi sama tako počutim.
Imam pravi profil s pravo sliko in napisano, da sem poročena.Najprej preverijo, če drži da sem poročena ,ko pritrdim tudi sami ponavadi povedo, da so v vezi.(no mogoče se pa tudi tu zlažejo ampak sej ni važno).Tisti ,ki so v vezi iščejo popestritev.Dobro bi bilo da vsaka samska,ki išče nekaj resnega najprej prav to preveri namreč njegov status. (naj napiše da je poročena :)In preverja tako dolgo dokler ne pride do pravega odgovora.Šele potem naj mu verjame ,da je lepa in sexi in oh in sploh.
Je pa nekdo reku ,da je spremenil status iz poročenega v samskega zato ,ker ga sicer ženske napadajo ,kao kaj išče na portalu ,če pa je poročen.Pa je spremenu v samskega .
Sicer drži ,da iščejo sex ne drži pa ,da so vsi pokvarjeni.Spoznala sem par čisto kvalitetnih ljudi ,ki pa seveda tudi če so kvalitetni iščejo sex hehe.
Torej ,ko sem odprla temo o tem moškem me je zanimalo ALI ON IŠČE SEX ALI GA NE IŠČE?
Ok, kensi!
Čisto eno simpl vprašanje: Ali tvoj mož ve, da si na tem portalu? Si mu povedala, da časkaš z enim nezainteresiranim gospodom že dve leti in pol?
Če si, potem je vse ok. Če pa nisi in iščeš neko popestritev in potrditev svoje samozavesti pri popolnem tujcu, potem to ni ok.
Samo še epilog “iskanja popestritve” pri ex-soprogu: Ko sem bila ziher-ziher, da je to on, sem “začela z njim klepetat”….ko se je nabralo veliko materiala za corpus delicti….sem vse sprintala…počakala še malo….ga ob primernem trenutku posadila za mizo….položila predenj papirčke in …..zahtevala pojasnilo.
Lahko rečeš, da sem maščevalna. Da je moralo biti že prej vse narobe v zakonu. Z drugo trditvijo se strinjam. K prvi pa bi dodala….ne maram, da me ima kdo za norca in se hahalja za mojim hrbtom.
Lep dan želim še naprej!
Da ,mož ve da sm gor že vse dve leti. Ve ,da klepetam.Ta ni edini s katerim klepetam od vsega začetka kar sem se prijavila. Je pa malo poseben.
Zvečer se odločim ali bom s kom poklepetala ali bom gledala ene in iste fore na tv. Pri teh klepetih se dostkrat tudi nasmejem do solz.Otroci so odrasli .
Strinjam se s tabo ,da ne dovoliš, da delajo ljudje s teboj kar si zmislijo . Pa naj bodo to otroci ,tašča mož ali šef.
Zanima pa me nekaj. Ko si z njim klepetala …ali si odkrila ,da je kaj drugačen kot s teboj. Se je obnašal drugače?
Moje izkušnje z neta: obstajajo tudi taki, ki samo govoričijo. Pač za popestritev vsakdana jim zadostuje, da klepetajo z neznanko, ki jim buri domišljijo.
V resnici je mogoče tako neprivlačen (in se tega zaveda), da bi bilo igre hitro konec, če bi se res srečala. Druga varianta je, da nima jajc za telesno prevaro in si več od klepetanja niti ne upa. Zato vleče klepet. Ti si enostavno uresničitev njegovih sanj točno tako, kot je zdaj. Lepa podobica (kot praviš sama), klepet in brez realnosti.
Poročaj, ali se bosta res videla.
Kensi,
ja, zelo drugačen. Če boš/si že prebrala knjigo Čustveni vampirji, kjer jih avtor imenuje “prodajalci rabljenih avtomobilov”, boš vedela o čem govorim.
Kaj je s tem o katerem ti pišeš? Kdo ve razen njega. Poznam akademsko izobražene in na zunaj ugledne moške, ki se muvajo po teh portalih, se promovirajo kot največeje perle in iščejo nekaj, kar še sami ne vedo kaj?!
Verjetno res sex. Tukaj je večinoma brezplačen, za razliko od escotic, ki imajo svojo tarifo. One pridejo, opravijo, poračunajo in gredo.
Vse je možno. Sem pa zadnjič slišala eno dobro iztočnico: Če ima nekdo eno skrivnost, jih ima po navadi še več.
Kot sem že napisla. Ne maram, da me ima nekdo za norca. Počakajmo na kakšen odziv nasprotnega spola. Očitno smo o tem razpravljale samo ženske.
Lep dan želim!
Ja res bi rada slišala moški komentar.Nisem prebrala te knjige ..sploh ne vem natančno kaj je to čustveni vampir .Kar se tiče akademsko izobraženih in na zunaj uglednih ljudi pa rečem samo to.Ne priznavam avtoritet s tem res nimam problemov in menim celo, da so vsi ugledni in akademsko izobraženi lahko celo bolj pokvarjeni in to prav zaradi svoje inteligence.Od njih pričakujemo visoko moralo ker so izobraženi a so samo ljudje. Upam si trditi ,da so preprosti ljudje z zdravo kmečko pametjo pogosto bolj moralni .
Ampak moški je moški . vsaka ženska bi morala prebrat kako knjigo o tem kako moški razmišlja in potem bi ga razumela in vse te žalosti ne bi bilo, ker njegovega obnašanja ne bi vzela osebno.Ko stvari prenehaš jemati osebno si rešil večino svojih čustvenih težav.Težave so vedno v nas in samo sebe lahko spreminjamo.To me vedno navdaja z optimizmom saj je vendar vse v naših rokah ..razen usode seveda…
Kensi,
mene zanima še eno simpl vprašanje. Zakaj bo morala samo ženska vedno “razumeti moške” in njihovo delovanje, razmišljane in potrebe?! Zakaj?!
Da ne smeš jemati varanja in zahrbtnih dejan svojega moža ali partnerja OSEBNO?! Lepo te prosim, če živiš skupaj, ješ za isto mizo, spi od tebe oddaljen samo pol metra.
Težava je edino v tem, da si malo naiven in ti na kraj pameti ne pade, kaj počne. Ker izhajaš iz sebe in svojega prepričanja. Če jaz tega ne počnem, pričakujem, da tudi on ne bo.
Zame je zloraba zaupanja nekaj najgršega.
Lep dan želim!
Razumeti bi jih morala ,ker je zate to dobro .Ker imaš potem prednost pred njim.Ker veš kako razmišlja.In potem veš tudi da je potencialno zelo možno, da te bo prevaral. Varajo tudi v zglednih zakonih brez razloga se zdi ..ampak očitno ga imajo ,ki pa z žensko nima nikakršne veze. Tak pač on je in tako razmišlja in deluje.
Glej mislim ,da me mož ne vara …mislim… vem pa ne. Vse mislimo ,da se nam pa ne more zgodit ,( no jaz tega da se ne more zgodit ne mislim …mislim celo da se to lahko zelo hitro zgodi,če se še ni) ker on je tako …pošten …kje pa …. In ker vemo koliko je varanja ,ker vem da ima vsak svojo skrivnost vem tudi da obstaja potencialna možnost:Statistike pač povedo svoje.
Me ženske moramo znati živeti brez njih…če je to potrebno …to je to…
Jaz sem bila še poročena in živela z njim, pa je bil na ona -on prijavljen. Izdajal se je za samskega, brez otrok, zaposlen. Pa je bil poročen, brez službe, imel otroke in celo vnuke. Očitno radi zatajijo svojo družino. Zdaj je pa res brez vseh, ker ga nihče niti videt noče. Jaz pa uživa, v družbi vseh vnukov in vnukinj.
Jaz mislim, da gre za zdolgočasenega tipa, ki je v dolgoletni zvezi oziroma je poročen. Le takemu se nikamor ne mudi, je nekako bolj čustveno umirjen, a seksualno nepotešen. Sicer ne vem, kaj ti naša mnenja koristijo, ker itak vsi, tako kot ti sama, le ugibamo. Menim, da bi bilo bolje, da bi to pozornost preusmerila drugam, ampak verjetno imaš že razloge, da je ne.
Bom čisto iskreno povedal pač 99,999 % moškim poročenim je dejansko samo do sexa nažalost. Zakaj je tako je zanimivo vprašanje. Pogovarjati se z nekom več kot dve leti no ja kljubtemu da še nista bila intimna ( bom kulturen � ) vidva sta v vezi. Ne rabiš imet intimne odnose z nekom da bi bil vezan vsaj čustveno ne. Vprašanje koliko je iskren do tebe kajti iz lastnih izkušenj vem , da nisem nikoli do konca iskren kajti ko se konča obdobje lepega nikoli ne veš kako bo oseba reagirala in ti kaj kmalu lahko vse uniči. Itak on je mlajši ne išči potrditev v tem da je mlajši. Koliko mu lahko zaupaš nažalost pač tudi če se spustiš v kaj takega je problem zaupanje.
Ok. Očitno mu ne gre samo za seks. Že zato ne, ker je poročen in se verjetno tudi ni poročil le zaradi seksa. Verjetno se on na drugi strani prav tako sprašuje o tebi, zakaj bi neka ženska, poročena, šla v avanturo z njim in kaj vse bi se še lahko zgodilo, glede na to, da si že dve leti dopisujeta. V tem času se je med vama že ustvarilo neka meja zaupanja in poveznosti in tale avantura bi lahko v obeh prebudila veliko več. Nekaj, kar bi vama že tako slabe odnose doma, še poslabšalo. Boji se, da bi se začelo rojevati kaj več in da mu ti potem tega ne bi omogočila ali pa, da sploh sam ne bi upal storiti kaj več od tega. V bistvu imata oba precej enake fantazije, prav tako strahove.
Vem, da si to želela slišat, vendar nisem tega napisal zato. Dejansko mislim, da je med vama taka situacija. V glavnem pa vse temelji zgolj na fantaziji, nič kaj veliko resničnega ni med vama. Ljudje, ki vedo kaj želijo in upajo tudi tvegat, to tudi dobijo, živijo, ostali pa o tem le fantazirajo v svoji coni “udobja”.
Prav rada verjamem in vem, da ni iskren..ampak mene to ne sekira kaj dosti .In to zato ne, ker se mi iskrenost ne zdi nujna saj to ni morebitni partner za skupno življenje. To.. da si rekel ,da sva v vezi se mi zdi zanimiva trditev Nisem pomislila na to ,da je to kakršnakoli veza zgolj dopisovanje z nekom s katerim je toliko zanimivo da si imava vedno kaj povedat..Saj veš najbolj pogosto naletiš na človeka s katerim pogovor zastane …To da bi želel držat zadevo na distanci je pa čisto jasno povedal..dvomim, da se me boji.. je večkrat omenil, da delujem zaupanja vredno…ker je tudi res..
Kar se tiče potrditve ,ki jo iščem ali pa ne…tega tudi sama ne vem…Ampak dejstvo je ,da je za žensko kompliment če se zanjo zanima mlad moški. To bo vsaka vzela za kompliment…Vendar ugotavljam ,da še zdaleč ni edini. Veliko mladih moških si želi starejše ženske ,ker si pač obetajo izkušeno ..nezakomplicirano…vročo žensko…ki ve kaj hoče in ve kaj dati.Če je to tudi res bodo pa ženske povedale….