Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija Kakšen podoben primer??

Kakšen podoben primer??

Pozdravljeni!

Zanima me, če ima mogoče kdo podobno izkušnjo. Imam živahnega osemmesečnika, pri katerem sumim na alergijo. Sicer zelo dobro uspeva (pri šestih mesecih je imel 8600 g), vendar pa ima že od rojstva težave s kožo – sicer ne izrazitih alergijskih reakcij ampak npr. hudo vnetje ritke, ki se je vleklo 2 meseca, nato vnetje vseh gubic, enkrat alergijski spuščaj, za katerega je dobil Fenistil kapljice… Je dojen, gosto hrano uvajam od šestega meseca dalje.
Zadnja dva meseca opažam, da mu, kadar pojem kaj, kar mu ne paše, poči koža za ušesi in nastane živa rana, ki pa se hitro zaceli. Za zdaj sem iz prehrane izločila svinjsko meso, oreške, koruzno moko, čokolado, paštete, hrenovke in sadne jogurte. Ravno ko se mi zdi, da imam stvari pod nadzorom, pa spet… Zadnji čas se mi zdi, da mu poči koža takoj ko pojem kaj novega. Njemu dajem že dva meseca ozek izbor jedi, sama pa jem samo še črn kruh, maslo z medom, sadje in zelenjavo, sir in mleko. Ali je možno, da je alergičen na toliko različnih stvari??

Janca1

Vse, kar ste našteli, vsebuje kravje mleko.
Poskusiti iz svoje prehrane izločiti VSE mleko in mlečne izdelke, prav tako med. Otroku tudi ničesar od mleka. Po dveh tednih boste videli.
lp
Tanč

New Report

Close