Kako zgleda test
Hčerka je po prvem cepljenju dobila pikice po telesu. Naslednji dan sem jo odpeljala k pediatru, ki je postavil sum na alergijo na mleko. Zamenjali sva formulo, prešli iz novalaca na allernovo in potem na pregomin. Sedaj je stanje boljše. Pred tremi dnevi bi morala biti ponovno cepljena vendar sem še vedno v dvomih, ker menim, da je bila tisto reakcija na cepivo in ne na mleko. No zdaj pa k stvari…
Rekla sem, da je ne bomo cepili dokler ne naredi testov za alergije. Dobila sem napotnico na kateri piše naj jo testirajo na cepivo. Potem sem poklicala na kliniko, kjer mi je sestra dala datum ko jo bodo sprejeli, cepili in potem opazovali. Tega si nisem tako predstavljala 🙁
A je to res tako?
Pred tem sem jo peljala na bioresonanco, kjer je pokazalo reakcijo na jajce.
verjetno si dobila napotnico za ceplenje pod nadzorom.
testiranje na prehrambene alergene so pri nas delali dvojno. kožno testiranje, tu nanaesejo alergene na kožo v kapljicah in še poz. in neg.kontrolo, potem pa v kožo na mestu kapljic naredijo površinski vbod). počakaš in potem odčitajo reakcijo glede na poz. kontrolo. vse kar je tako veliko ali večje pomeni alergijo. potem pa še z odvzemom krvi.