Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja kako zaključujejo ocene učiteljice v osnovni šoli?

kako zaključujejo ocene učiteljice v osnovni šoli?

Jaz bi te izprašala celoletno snov pa amen. In na podlagi tega dala 3 ali 4.

Kolikšna je ocena na koncu ? 2+2+1+3+3
Prosim za odgovor.
Hvala!

Ka ste vsi prizadeti da skos sprašujete ja kak bi blo to pa kak to bo wtf. Če bi se potrudli bi tak sami vedli kako oceno bi dobili ne pa tu ja mam povprečje 3,5 ka je to 4 al 3???????? To je med oceno in itak se ucitelj odloči al ti bo dau več al manj pa nevem ka vam koristi tule to spraševat ka aha tule bo en reku ja tole pa je ziher 4 pol pa se bote v šoli kregali ker je dala 3 in bote rekli ja na internetu pa so rekli da je to 4 jst hočem 4 me ne briga oa taki shit lejte vi sploh za šolo niste ko tole sprašujete in res upam da se vam ke naredi

zanima me če imam ocene 3(ustno),3(narek),5(test 1),3(test 2)=14:4=3,5 ali je to ravno med oceno ali se zaključi navzgor/navzdol?

hvala za odgovor in lep pozdrav!

Odgovor na objavo uporabnika
bisnis, 27.05.2015 ob 16:04

Dober dan mene zanima kolko je ce mas 2 2 2 1 1 kolko je to ?

hvala za odgovor

To je povprečje 1,6 kar pomeni, da je za zadostno(2)

Tako ja kot si rekla 5+4+1+5+4+2 preštejemo koliko ocen smo dobili pri tem predmetu torej v tem primeru dobimo 6 ocen zato vsoto števk 5+4+1+5+4+2 kar je enako 21 delimo z 6 torej 21 deljenost 6 je pa enako 3,5 torej ti potem zviša oceno s 4, seveda ne kateri učitelji lahko zahtevajo da za višjo oceno te nekaj vprašajo, pregledajo zvezek, če imaš vse prepisano in vse liste prilepljene, če si redno sodelovala pri pouku, imela redno domače naloge narejene ipd. (in podobno). Upam da sem s tem pomagala. To je vse.

Lp

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

New Report

Close