Najdi forum

sem dekle tridesetih let , delam v treh izmenah v zdravstvu , sicer poročena, vendar nekam zakrnela.rada bi vsaj včasih s kom malo poklepetala in vidim da se to tukaj da . Upam da se mi bo kdo pridružil!!!

Draga vrtnica (nik ti je v bistvu bolj množinski), zelo si dobrodošla na našem forumu. Bomo poskrbeli, da popolnoma ne zarjaviš, le pojasni nam malce, zakaj si zakrnela. Aja, pa pazi, da se ne boš preveč zaklepetala na forumu in pozabila kakemu bolniku zamenjat infuzije al pa mu dat klistir namesto sirupa proti kašlju.

Roses, kako znano?

Roses

verjetno boš tukaj našla marsikaterega prijatelja, pa čeprav samo preko foruma. včasih so govorili, da je virtualni prijatelj z idelanimi merami (katere so naj si vsak predstavlja po svoje) Vendar je tudi to nek čar, ko ugotoviš, da le nisi sam in imaš pri roki vedno nekoga, ki mu lahko kaj zaupaš.
Ravno zato smo tukaj, da si lahko kaj povemo in pomagamo.

Ljubezni ni nikoli zadosti!

verjetno amrsikomu narediš veliko dobrega, ne da bi kdo opazil, ampak če delaš 3 izmene in še te v zdravstvu, ima marsikdo korist od tebe, pa največkrat si ob tem kar delaš ponižana. Nimamo vsi dobrega dne, ampak kot pribito nas najdejo ravno takrat in utis je tukaj.

Roses,

veselo tipkaj, anjprej ti ne bodo zakrneli prst, akjti s časoma jih vedno hitreje premikaš. Trpi predvsem drug del telesa, ki pa tudi še nikomur ni prinesel, pre(sednine) 🙂

Veselo in z optimizmom

primož

Opa…yes

za strokovne napake se ni za bati, zakrnela pa sem zato ker samo delam pa spet delam…

Pozdravljena in dobrodosla med nami. Mislim, da bos vsak dan lahko nasla kaksno stvar, ki ti bo popestrila dan. Glede na najino razliko v letih, ti svetujem, da se malo pokukas na forume “Mladi” in Tjavendan, ker bomo tukaj verjetno odslej bolj resni kot smo bili. Z delom pa ne pretiravaj, samo toliko kot je treba.
Pozdrav,
Pepi

Lepo, da si z nami. Mislim, da bo prijetno klepetati. In še nasvet: lepo je, če veliko delaš. Ampak sedaj, ko te rabijo, si zelo cenjena, ko te ne bodo več rabili, boš pozabljena. Zato si že sedaj kaj privošči!!!

v misli mi je prišel en verz, ki sem ga jaz dobila od prijateljev…

….Srečal sem glosarja….
Bil je slep.
Mi pravi: “sinko, svet je lep!”
Ostrmim.
“da je lep?”

“boš videl sinko, ko boš slep”

Ti je odprl oči? Meni jih takrat je….in kljub vsem problemom,
kljub vsemu delu, ki nam skoraj vsem zapolnjuje cele dneve,
ko si ne znamo več najti tistih “svojih” trenutkov….kljub vsemu
obstajajo tiste čist čist drobcene stvari, ki jih moraš opaziti, pa
je svet zopet lep….nič več se ne pučutiš zakrnel….
pa naj bo to prva jutranja ptica, ki jo srečaš na poti v službo, naj bo to
topel nasmeh vratarja ob vstopu v stavbo, naj bo to upanje, ki
tli v tebi cel delovni dan, da ko pa prideš domov, te bodo čakali
tvoji najbljižji,….
odpri oči in uživaj v stvareh okrog tebe, pa čeprav med samim delom…
lep delovni dan…vsem, ki to berete, še posebej pa tebi roses…

Najobljši naslov za izpolnitev tvojih želja. Preverjeno!

Jani! Jani! Jani! Kako znano. Pa si ti res JANI? A si se vrnil?
LP
Angel

Pozdravljena Roses!

No vidiš, kako na hitro se da dandanes dobiti prijatelje. Pa še nekaj je res, da s prijateljskim klepetom lahko ponovno zaživiš, da se ti odprejo čuti, na katere si prej pozabil, ker nisi imel časa zanje.

Bojana, to je pa zares lepo zapisano. Sem kar dvakrat prebrala.

Lep vikend vsem skupaj.

Lena

Zares ste vsi zeeelo dobri , Veš Bojana tvoji verzi so mi polepšali dan . Pogledala sem skozi okno sem namreč spet v službi, zagledala lep sončen dan, se pogledala v ogledalo se nasmehnila in si rekla, le enkrat se živi zato roses ti ne delaj si skrbi. Hvala vam za krasno vzdušje.

Ne vem,ce ti je ze kateri to predlagal..ostani z nami..bos videla kako hitro bos zacvetela..Presenecena bos nad tem,koliko energije je v tebi in kako je svet lep,poln pozitivne energije,….
SRECNO!

ja perla sem se že odločila ostajam z vami in mislim da imam že energijo za nadaljevanje moje službe

New Report

Close