Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Kako ves, da menstruacije ne bo?

Kako ves, da menstruacije ne bo?

Napisala sem malo bolj prvokativen naslov…da vas spodbudim h kaksni vrstici.

Zanima me, ce zanosis … Ali vseeno cutis krce pred menstruacijo oz. tiste v casu ko bi morala nastopiti menstruacija. Pri meni bi morala nastopiti te dni pa ni se nic… Pa me vseeno nekaj krči in to. Upam, da je ne bo…

Kakšne so vaše izkušnje?

O ja, ves čas sem imela krče in potem še naprej, ko sem že vedela za nosečnost. Ista bolečina krčev kot pri menstruaciji.

Vsekakor ti želim pozitiven rezultat, katerega si želiš!!!

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

Tudi jaz sem bila prepričana, da bo menstruacija, saj sem imela rahle krče, kot vedno. Potem pa se je na lepem vse umirilo, menstruacije pa ni bilo. Edina razlika je bila, da sem bila že nekaj dni pred pričakovano menstruacijo zaprta.

Pred kratkim sem tudi jaz nekaj takega spraševala, ko sem bila na istem kot ti.
Jaz imam ponavadi m krče točno na dan 1 teden pred M potem pa 6 dni nič, pa spet tisti dan ko dobim M. Tako da približno vem, kdaj bom dobila M, saj imam sicer bolj neredno (27-32, izjemoma tudi 42 dni)
Tudi prejšnji mesec je bilo tako, vendar potem k sreči M od nikoder in CB je pokazal 33 dan dve črtici. Sedaj sem v 6 tednu.

Upam, da bodo tudi pri tebi dve črtici.
Pika

Se vedno cakam na M in upam, da je ne bo.
Hvala za odgovore, sem ze mislila, da je to 100% znak, da menstruacija sigurno bo (samo, da pac zamuja). Zdaj zamuja ze 2 dni (kar seveda ni veliko), ampak bom se malo pocakala. Ce je pa se neki casa ne bo grem pa v lekarno po test…. In vam sporocim…. LP

Kokica, dobra si, da ne podležeš skušnjavi. Jaz sem naredila test že 27. dan in je pokazal rahlo modro črtico.

New Report

Close