kako vedeti, da ti je všeč.. ali je pomembno?
Zdravo, zame je bila ljubezen vedno nekaj kar se pojavi, pokaže sama po sebi.. metuljčki v trebuhu itd… že od vrtca naprej sem bil vedno zaljubljen… toda žal preveč sramežljiv, da bi sploh navezal prvi stik.. doživel sem tudi obsesivno globoko zaljubljenost… toda imel pri tem precej nesreče… saj je dekle vedno ob moji pripravljenosti in izbiri poguma bila zasedena..: bilo je tako, da sva se spoznala v pevskem zboru.. se zelo težko vključim v družbo, zato se povečini z ljudmi sploh ne pogovarjam.. ne najdem stika.. čvek se mi je zdel brezvezen.. (16,17 let) “čizt bedn” no ja je pa nasploh neizogiben sicer, tako da sem malo povadil to področje.. torej ko sem jo opazil in zbral dovoljšen pogum, da premagam svojo nerodno obnašanje okoli dekleta.. sem ugotovil, da se je ravno spečala s svojim sošolcem.. tako da sem kar izvisel sam pri sebi.. potem sem preboleval to ljubezen še kakno leto dni.. zaradi nje sem dobil nov val navdiha za pesnenje.. potem pa kar naenkrat izvedel, da je samska in (kasneje ugotovim – razočarana) takrat sem jo že malo začel osvajati in si dopisovati z njo (kar sem poprej prakticiral online z nekim dekletom, prav tako obupanim, dopisovanje* 🙂 hhe ).. me zavrne za nek čas.. s tem da je pač ravno se razšla s svojim bivšim… nakar ugotovim da je fant precej boljši kandidat, saj je on že uspel… in to na skupnem področju.. (“pa saj ne more biti res, pa je”).. po tistem sem potreboval še kakšno leto in pol da sem prebolel tisto odpuljenost.. in potem da sem še nekako razčistil pri sebi, da se pomirim in najdem novo dekle, s katero bi se lahko duhovno in “intimno povezal”.. zdaj pa ugotavljam, da sploh ne vem, če se lahko kaj takega še kdaj dogodi.. (sicer pa ne vem od kje se pojavi takšna strastna zaljubljenost… ko pa sploh nisva imela kakšnih stikov.. toliko bolj ker poprej nisem imel veilko uspehov.. oz. nisem veliko poskušal, zakaj ne vem.. malo strahu.. malo odvečnosti vsega tega..).. zdaj pa prihajam do tega.. če bi pač skušal iz nič… brez predhodnje zaljubljenosti.. itd. Ali je to sploh pomembno.. sebe tretiram kot obupanega romantika.. če je katera simpatična pa sploh ne vem… bi ali ne bi… res ne vem… ker do sedaj, če ni bilo kakšne zaljubljenosti, sploh nisem pomislil, da bi sploh kaj trenil.. kar pa me uvršča med unfortunate ones… in morda malo “neumne”.. da niso iskali seks partije.. ker pa pri svojih 21 letih nisem nekaj uau izkušen pri tem.. pa toliko težje kaj takega naredim.. ja, videl sem tisti film: 40 year old virgin… in ni mi bil všeč..
Kdor si bo vzel čas za odgovor, hvala.. Lp
Veš kaj, ne obremenjuj se s tem, ker si trenutno samski in zato, ker nimaš ne vem kakih izkušenj, kilometrine itd….
Tista punca, v katero si bil zaljubljen, pa iz tega na koncu ni bilo nič….veš nisi v tem edini, vsaka normalna oseba je bila kdaj v življenju vsaj 1x zaljubljena v osebo, ki jo ni niti opazila ali si bil le toliko opazen, da ni bilo dovolj za kaj več. Zaradi tega še nisi čudak, če nisi srečal svoje »dvojčice« jo še boš in to takrat, ko boš resnično najmanj pričakoval(takrat, ko ti bo skoraj dol viselo vse skupaj,ko se ne boš sploh več obremenjaval s tem), zgodilo se bo tudi tebi, vrjemi….
Poozzzzz 😉