Najdi forum

Kako ustvariti mrežo kupcev?

Sama sem se včlanila v neposredno prodajo izdelkov Avon. Članica sem že kar nekaj mesecev. Sama tudi zase in za svojo družino naročam izdelke. Zatakne pa se, ko želim izdelke ponuditi ostalim. Nimam kupcev. Nimam razvejane mreže. Na FB-ju samo pogledajo moje objave, prodaje pa ni nič. Po mailu tudi nihče ne naroči. Rada bi zaslužila, vsaj 6€ na 3 tedne, ampak ne vem, komu naj prodam? To, da imam ob naročilu 6€ popusta, mi nič ne pomaga, saj to ni zaslužek, ampak prihranek.
Torej imate kakšne ideje, kako si ustvariti mrežo kupcev, brez da bi težila vsem po vrsti? Hoja od vrat do vrat ne pride v poštev. Še najraje bi se dogovorila vse prek spleta. Komu prodat, pa je vprašanje.

Še vedno nobene ideje?

Spet se javljam. A nihče nima niti kakšne ideje, kako dobiti stranke, brez, da bi jim bil vsiljiv? Na FB strani imam nagradno igro, vendar sploh nima učinka (gor je ziher že kake pol leta), saj nihče ne vidi, da sploh imam to nagradno igro. Sicer vem za to, da lahko plačam FB-ju in izpostavim objavo, ampak vseeno.

Ke je to Avon? Pivo prodajat! Danes sn kupo singaporski Tiger in Fursty Ferret ale. Prodajaj to kar narod davle dnevno v košarico.

Ne pijem in ne kadim. Ne maram, da bi bile moje stranke pijanci, niti da bi jih spodbujala h temu. Tega je že preveč v Sloveniji.

jaz sem bila članica avona pred 10 leti. Delala sem tako da sem naročila 2-3 kataloge in kadarkoli sem kam šla sem jih imela s sabo. Mimogrede sem jih dala pogledat prijateljicam in tako nabrala naročila. To delajte sproti. Super je če ste članica kakšne skupine, kjer se redno srečujete, npr. pri telovadbi, na fitnesu, v šoli, na faxu, v službi… vse te priložnosti so priložnosti za prodajo. Meni je šlo dobro.

Srečno.
https://getcryptotab.com/238862
Če vas zanima dodaten zaslužek me lahko kontaktirate [email protected]

New Report

Close