Najdi forum

Kako taščo naučiti higiene

Ja a ne moreš tega psa enostavno podariti komu? Seveda če se ne da zmenit da bo zunaj. In strinjam se s tabo, pes ne spada v hišo, tako kot človek ne spada v uto. Ne vem zakaj nekaterim to ni jasno? majo velike pse non stop v stanovanju pol ga pa pelje do enega šoping centra pa misli kako je velik ljubitelj psov:)))) psi trpijo notri in mi z njimi.

Naj najprej povem da sem drugače velika ljubiteljica živali, toda se strinjam s trditvijo da pes enostavno ni za v hišo! Mi imamo doma ovčarja, ki je lepo pridno zunaj in točno ve da je hiša kraj, kjer on pač ne sme biti in zato nikoli ne gre notr. Tudi moja babica ima psa ki ga vlači povsod, še celo v postelji spi z njo in mi je to nagravžno. Najprej pes svojo rit v blazino briše, potem pa ona tam spi..pa da ne omenim vonj ki ga ima zaradi tega v stanovanju..ampak to je stvar vsakega posameznika.

Jaz srčno upam da se boste zmenili tako da bo za vse prav. Partner bi pa lahko malo bolj s tabo potegnil če že vidi kakšno je stanje..mislim da ne rabiš fanta ki bo vse življenje mamin sinček in ki bo plesal tako kot bo mami hotela.

Srečno!

New Report

Close