Kako spremeniti željo in se uspešno fokusirati drugam?
Rešitev? Saj sem dobila rešitev glede problema, zapisanega v prvem sporočilu- da se pričnem s čim intenzivno ukvarjat, sicer pa pravijo, da tam okoli 40. leta se človek umiri in to spontano mine.
Niso obupanci moj glavni problem, če si to mislil. So samo en problemček nekje vmes in glede njih si ne mislim beliti glave. Še manj se mislim zato spreminjat ter ne biti več zgovorna, nasmejana in naravna, kot mi pravijo, da sem, čeprav vem, da je to tisto kar jih pritegne.
Pa saj tako je prav. Noben ni rekel, da bi morala spreminjati svoje najboljse lastnosti. Torej je vse ok, oziroma, ce ni, pa se bo. 🙂
Hvala. Končno nekdo, ki natančno razume o čem sem pisala.[/quote]
Oprosti, ampak tudi ti deluješ obupano. Če ne verjameš, si še enkrat zelo dobro preberi svoj prvi zapis.
Dejstvo je, da pri teh letih ženske oddajajo nujo. Na to nujo privabiš le take moške. Ko boš v sebi pomirjena s svojo samskostjo, ko ne boš čutila nuje, da svojo ljubezen daš moškemu.. takrat boš pa mogoče spoznala takega, ki si pa družine sploh ne bo želel. Ti bi bila taka druga skrajnost všeč??
Nimam niti najmanjšega problema s tem, če si moški ne želi družine. Prej bi imela problem z nekom, ki bi mi s tem najedal in me silil.[/quote]
Pa s čim te ti ljudje “silijo”? Na kak način ti dojemaš to silo?
A s tem ko ti nekdo, tvojih let pove, da si kmalu želi družine/otrok in ti zaupa, da se mu ti zdiš primerna, da s tabo uresniči svoje želje/sanje? Je to ta sila?
Če je, kako to, da to dojemaš na tak način, ko si vendar iz take družine?
Katera druga bi bila počaščena ob taki izpovedi/zaupanju, ti pa zablokiraš, se počutiš ogroženo, ker verjameš, da te bo človek zgolj izkoristil, zlorabil….
Tu se postavlja vprašanje kakšne odnose vzpostavljaš s temi ljudmi, da se počutiš tako nesigurno.
Res čudno, kako vedno omenja neko siljenje s strani moških. Saj večinoma moški, ki si želijo družino, pogleduje k mlajšim dekletom, ne več toliko k 30letnici. Njo pa kar obletavajo s to nujo po družini? Marsikatera bi pa res bila vesela, da bi spoznala moškega, ki bi se rad ustalil in to sploh ne bi vzela, kot ona, da jo hoče le izkoristit.
In čisto normalno je, da izražiš željo po družini in resni zvezi, če je to človeku v interesu. Ravno tako, kot avanturist izrazi svojo željo le po sex druženju. Izražena želja še ne pomeni, da tebe sili v karkoli ampak ti samo pove, kaj si on zase želi. Ni nujno, da s teboj. Res ti ego na polno dela… samo leta pa tečejo veš. Če boš na vse tako samovšečno gledala, še pri 40tih ne boš mirna.
Nimam niti najmanjšega problema s tem, če si moški ne želi družine. Prej bi imela problem z nekom, ki bi mi s tem najedal in me silil.[/quote]
A s tem ko ti nekdo, tvojih let pove, da si kmalu želi družine/otrok in ti zaupa, da se mu ti zdiš primerna, da s tabo uresniči svoje želje/sanje? Je to ta sila?
Katera druga bi bila počaščena ob taki izpovedi/zaupanju, ti pa zablokiraš, se počutiš ogroženo, ker verjameš, da te bo človek zgolj izkoristil, zlorabil….
Tu se postavlja vprašanje kakšne odnose vzpostavljaš s temi ljudmi, da se počutiš tako nesigurno.[/quote]
Ti res znaš vzeti 1 besedo popolnoma izven konteksta ter jo preobrneš in dodaš še kup drugih filozofij.
Napisala sem “če bi me silil”. Torej: ČE in ne, da me kdo karkoli sili. Tudi tole o zlorabljanju, ogoroženosti in nesigurnosti so spet ene stvari, ki jih sam dodajaš in jih nisem napisala, niti jih ne čutim.
Glede družine sem že nekje višje vse zapisala, kako in kaj ter se ne mislim še 1x ponavljat.
Tu se postavlja vprašanje kakšne odnose vzpostavljaš s temi ljudmi, da se počutiš tako nesigurno.[/quote]
Ti res znaš vzeti 1 besedo popolnoma izven konteksta ter jo preobrneš in dodaš še kup drugih filozofij.
Napisala sem “če bi me silil”. Torej: ČE in ne, da me kdo karkoli sili. Tudi tole o zlorabljanju, ogoroženosti in nesigurnosti so spet ene stvari, ki jih sam dodajaš in jih nisem napisala, niti jih ne čutim.
Glede družine sem že nekje višje vse zapisala, kako in kaj ter se ne mislim še 1x ponavljat.[/quote]
Ahaaaaa… tebe v bistvu nihče še vprašal ni, ne da bi te karkoli silil?
:)))
Ti se sedaj zgolj pripravljaš, ČE bi te kdo vprašal 😉
Torej bi bilo prav, da sem ostal pri tistem, ko sem ti svetoval, da si obuj pretesne čevlje in rešila se boš vseh motečih misli, ki so te preganjale do sedaj 🙂