Najdi forum

kako shujsati?

Zivio
Stara sem 14 let in zelo me skrbi zaradi moje postave, velika sem 161 in imam 57,4 kil

Letos v julijo gremo na morje in rada bi shujsala v noge in okrog trebuha, rada bi zgledala kot moje prijateljice ki imajo zelo lepo postavo. Nevem vec kaj naj naredim da bom shujsala. 1 mesec ze delam trebosnjake, pocepe, tecem, skacem z kolebnico in nic ne shujsam. In glede prebave jemljem sirup in se vedno nimam vredo prebave in vsak dan spijem 1l vode, saj mores piti tako pravijo. Glede hrane imam 4 obroke in sicer
Zajterk:caj(brez sladkorja), kos crnega kruha in pasteto ali pa margerino in marmelado
Malica(v soli):jem kaj je na jedilniku
Kosilo:spageti in polivka, gulaz, piscancje meso, (kaj imamo pac za kosilo in jem v normalnih kolicinah)
Popoldanska malica:jabolko, pomaranca, hruska (odvisno kaj imamo doma)

Prosim pomagajte ker bi rada shujsala za na morje da lahko oblecem dvodelne kopalke brez sramu
Hvala ze v naprej

Pozdravljena,

nikar se ne obremenjuj preveč s kilogrami, saj nisi debela pa še zelooo mlada. Če bi rada pa vseeno izgubila kak kg, pa zamenjaj testenine z pirinimi testeninami ali z rižem, ter jej manj polivke, kot testenin. nikoli se ne najej preveč, ampak toliko da boš glih sita. Pa kdaj zamenjaj kaki sadež z zelenjavo, pa bo.

z lepimi pozdravi, Pikicapika

New Report

Close