kako sem zanosila
Živjo punce!
Po tritedenski bolniški sem končno spet v službi – končno zato, da lahko spet malo sodelujem na forumu.
Kot verjetno že veste mi je uspelo zanositi po naravni poti. Da sem noseča sem izvedela šele pri splošni zdravnici, ker sem šla tja zaradi drugih težav – imela sem vročino že 14 dni (imam jo še ves čas, zato sem bila tudi na bolniški, ampak je sedaj že malo bolje) in blazno sem se slabo počutila. Pa me je za vsak slučaj dala še testirati za nosečnost, čeprav sem imela vse znake da bom ravnokar dobila M. In mi je že laborantka povedala da je test +, sem se skoraj sesedla tam v čakalnici. Sploh nisem vedla kaj naj – malo je manjkalo pa bi planila v jok – me je potem iz previdnosti vprašala, če mi je to vesela novica.
V glavnem, trenutno sem v malo več kot 9-em tednu, slabosti so malo minile, bilo pa je ful grozno. Štirinajst dni nisem vase spravila skoraj nič, ves čas sem bila čisto brez energije, samo spala bi,… Sedaj pa imam apetit, da me je kar groza, se moram kar malo kontrolirat.
Ena od vas je spraševala če so se mi ujemale lunine mene; situacija je bila taka, da sva imela spolne odnose takrat, ko je bila “moja” luna, vendar prej nisem niti vedela kdaj naj bi imela O. zaradi nerednih M. Potem ko sem izvedela da sem noseča sem ugotovila, da je bila biološka O. kakšen teden po lunini O. Med drugim sva oba z možem pila tudi čaj krvomočnice – prvi mesec, pa jaz sem jedla še med. Sedaj pa pojma nimam kaj je pomagalo. Nekaj je že in blazno sem srečna, da nama je uspelo – sigurno tudi zaradi vseh nasvetov tega foruma.
Hvala za vse čestitke in pozdravček,
Barbara