Najdi forum

Kako se približati fantu?

Pozdravljeni, spet!
Imam problem, že dolgo časa, a sem mislila, da ga bom rešila, a ga ne morem, še večji postaja. Gre za fanta. Imela sem jih že nekaj, ampak nobenega dolgo (največ 3 mesece). Zdaj si z enim dopisujema preko e-pošte, nisva se še srečala, vendar se nekako privlačiva in vem, da ne bo dolgo, ko bo predlagal srečanje. Tega me je izredno strah. Ne vem kaj naj storim. Do zdaj nimam dobrih izkušenj s tem. Vedno je zveza na laži iz njegove strani.
Povejte mi, kako naj sebe prepričam, da niso vsi fantje taki in da se bo našel kdo tudi zame? Pa še nekaj. Ko grem na zmenek, se že tri ure prej cela tresem, ker sem živčna. Čeprav vem, da ne more biti nič hudega in da bova šla samo na pijačo in se pogovarjala, pa vendar,… Mene je strah. (Sicer trpim za generalizirano anksioznostjo in jemljem neke tablete).
Pa še nekaj. Tudi če že nekaj časa hodiva, se dobivava, mi postane zveza nadležna, v breme mi je, ne veseli me več. Kaj naj? Poleg tega zdaj že tretjo noč sanjam samo o tem fantu, pa same grozne sanje, premetavam se v spanju po postelji, odejo imam zjutraj na tleh, in zbudim se popolnoma zbita zjutraj. V službi se mi potem samo dremlje, ker nisem dovolj naspana. Zakaj? Ker me skrbi, kako si bom sploh dobila moškega za življenje?! Sicer pa si svojo družino zelo zelo želim ustvariti. Poleg tega mi primanjkuje časa za vse, šola, praksa, kmetija doma,… Kam naj vključim fanta? Res mi je zelo hudo, zato Vas prosim za pomoč. Sicer sem pa stara že nekaj čez dvajset let! Hvala že vnaprej za vsakršen nasvet

New Report

Close