Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kako prepoznati geya?

Kako prepoznati geya?

Zi0′ sem gey in sem ponosen na to!
Toda vedno znova in znova se pojavaljajo iste tezave… S tezka najdem partnerja, ki bi bil pripravljen obcevati z mano in nevelikokrat koncam doma sam z roko na organu… A mi kdo pomaga iznajti recept kako prepoznati geya in imeti nakoncu dneva ne le mocnejso roko ampak tudi sirsi inu bolj globok anus….

hvala….

p.s.
veliko vas bo mislilo da se zezam, ampak to je res! Prosim pomagite mi!
Res sem potreben in potrebujem en dobr fuk! Vazelina mam doma prevec, ki se bo pokvaril ce ga ne bom hitro porabil… Hvala za nasvet

jest se na gay sceno niti ne spoznam , vse kar vem je v bistvu da je na metelkovi gay club tiffany.. pa baje da vsi hocjo sam fuk tko da ce gres ke verjetn ne bos mel problemov 🙂

to to >:) kdo si pa ne zeli sam fuk >:)
dejstvo!

Spoštovani Gey

če bi poizkusil ne tako direktno obrazložiti svoje težave, bi lažje našel partnerja tudi za tisto intimno zadevo.

Da sem jaz gay, te ne bi hotel nikoli spoznati, vsaj z takim načinom ne boš naredil na nobenega dobrega vtisa, mogoče samo za tistega, ki ravno tako ne išče nič drugega, kakor to, da se mu vazelin ne pokvari.

Ne boš verjel, kaj vse prijaznost doseže.

Primož

Si pa švoh gey, če ne znaš razpoznati so-geyev! Patetično.

Nasvet : potem pa se ozri naokoli in prvo živo bitje k ga boš našel ga nategni!!!!
Sory-jz mam ful kolegov,ki so geyi in so vsi tako vredu-to so prav čustveni ljudje, ki rabijo še več ljubezni kot”običajni”ljudje!Ampak takega, k s pa ti-k se ti gre sam za fuk pa še nism srečala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa to, da ne prepoznaš geya!HAALOOOOO!!!Mislm in upam,da ne boš nikoli našel kakšnega geya, ker se te noben ne bi zaslužu!!!Pa mislm ,da sploh nisi gey-a si ti v to čist prepričan?

Kaj pa mislite ostali?

Način govora, smeh, gestikulacija. Ampak tud pri gayih je tko kukr pri ženskah. Eni bi sam fu…, eni pa bi raje bolj resno zvezo. Torej se malo zadrži, pa bo.

A se vam ne zdi, da vas na suho za nos vleče?

Tudi to je ena od variant.
Možna je pa tudi tista, da kot “moški” (?) še ne ve kdo in kaj je on sam, pa preizkuša sebe, druge in ne nazadnje tudi naše odzive.
Kaj pa če se mu zdi, da je s takim govorenjem bolj “trendy”?

Si kdaj gledu TV Dober Dan??? Luka??? Al pa kako se transvestiti obnašajo…Salome? To so ti tipični geyi! Kako ga najt bi pomoje mogu sam najbolš vedet! Če si tolk potreben pa poglej v kak oglasnik…on išče njega…in fuk bo zagotovljen!

spostovani!

to glede sexa je nekaj najbolj naravnega.. tudi sam se gibljem v gayevski druzbi
in pogovori se vecinoma napletajo okoli moskih organov, socnih ritk in kako bi kdo koga nasopal.. point je v sexu.. halo.. ne vem kaj je narobe, ce bi kdo se s kom
samo dol dal..

Dragi Gey, napiše se gay, če misliš s tem – homoseksualec.

Ja jst mam s tem velike izkusnje…. prepoznati ni tesko… tezje je nastavit kako da te on sopa v njo in se je tesko z njim zment kdo bo stradal….

A si že kej najdu?
Sem se spomnila, kako boš najdu, če še nisi!
Vzem eno tablo, napiši kdo si, povej da se ti veliko vazeline kvar, in da nujno rabiš nekoga, ki ti bi jo pomagal uničiti. Pol se pa sprehod ob prometnih urah po Dunajski, pa čez Tromostovje, pol pa še v Tivoli, probej pa še na avotbusni in železniški postaji. Če drugače ne bo nič, morda ti pa vazelino komunalci odpelejo, da se ne usmradi! Sicer pa, če hodiš kej po tujini, se zapel v Pariz v Roza ulico, Ni hudič, da tam ne bodo zaštekal, kaj bi rad.Če pa še to ne, ti pa ostane bodybuilding.

sej obstajajo klubi a ne..

Pozdravljen

Sam sem tud gay, ampak ne mislim da se obnasam kot Luka iz Tv Dober Dan-a.
To kar je Luka je karikiranje in posnemanje stereotipov geja. Takih gejev je v med gejevsko družbo le okrog 10%.
In nasvet za potrebneza. Kot sem ze v odgovorih zasledil…kupi oglasnik pa notr najdu kej zate, pejt v Tiffany na Metelkovo, geji se tudi “dobivajo” na ircu n akanalu gay.si…..in se mnogo variant. Ce iščeš sex ti ne bo treba dosti iskat. Je pa tud res, da ce hoces kej resnega imet, ti svetujem da spremenis nastop.

Lp

Poišči si eno vročekrvno in izkušeno dekle (pri iskanju bo manj težav). Se boš kmalu spet zavedal svojega spola in težave z iskanjem gayev bodo minile.

Js ti svetujem js sn tut gey in tut ponosen Pa če ž glih nboš najdu partnerja me lahka najdeš 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close