Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kako prenašate M?

Kako prenašate M?

Sama imam znake M ponavadi en teden prej, a še vedno upam in upam. Ponavadi si zadnja dva dneva vedno močno oddahnem, ko ugotovim, da je še ni. Potrta sem in zamišljena in čakam. In ko je, sem jezna in razočarana. Tudi na moža se včasih razjezim, en strelovod pač rabim. Saj mu povem razlog. Potem še malo upam, da to ni prava M, potem pa se potolažim, saj je spet nov ciklus pred mano. So pa mučni tisti dnevi, sem se že naveličala, a odklopiti pa ne morem.

Draga moja, dobro so mi znani ti obcutki. Jaz vsak mesec samo upam, da mi M ne bo zamujala, ker takrat je najhuje. Moram priznati, da cutim tudi malo olajsanja, ce mi BT pade en dan pred M, da se pripravim na novi ciklus. Najhujse je tisto cakanje. Vse ostale pripomocke sem ze vrgla v kos, razen termometra, in vesela sem ze, da je graf idealen, da vem, da imam ovulacijo. Drugace pa sem si rekla, da ce mi je usojeno, mi je, drugace pac nic. Moras se sprijazniti s situacijo, drugace je neznosno. Kako to naredis, ti ne znam povedati. Jaz sem vedno zaposlena in nekaj pocnem. Moram sprostiti energijo. In nekako vem, da me bo enkrat presenetilo. Kako? Pac preprosto vem. Cutim. In po novem je tako, da ce nama je za seksat, seksava, ce pa ne, pa nic. Nic vec se ne sprasujem, kaj ce bom zamudila ovulacijo. Ni smiselno. Delamo na otrocku, kolikor se le da, ne bom pa dovolila, da to postane neznosno. Rada uzivam v spolnosti. Vcasih je tezko, a vse se da. Poskusaj se skulirat in naj te preseneti. Lep dan.

No ve vsaj upate, da je ne boste dobile, pri meni pa se je zgodila in sem spet vsa nesrečna in obenem komaj čakam, da gre mimo in spet začnemo ustvarjati v novem ciklusu. Po vseh teh mesecih čakanja si sploh ne upam predstavljati kako bi bilo, če bi mi kar na vsem lepem začela zamujati. Verjetno si do naslednjega meseca ne bi upala narediti testa. Včasih se mi zdi nemogoče, da bi sploh lahko zanosila. No ja saj bo kmalu na vrsti IVF in se mogoče res posreči. Do takrat pa upajmo, da sem mogoče vendarle zgodi samo od sebe.

Lep pozdrav vsem in čim manj M.

Jaz pa imam vcasih zelo nereden ciklus, tudi na 45 dni, ceprav redko, pa sem si rekla, da testa sploh ne bom naredila pred 55 dnevom. Je bilo ze prevec jokanja in razocaranj. In na koncu M vedno pride, najkasneje na 45 dan. Ta mesec bo, kot vse kaze, hitro. Hvala bogu. Prsa me bolijo, da je za znoret. Se tusirati se ne morem normalno, kaj sele, da bi hodila po stopnicah. Modrc nosim podnevi in ponoci, in vsak premik je tezaven.
Veliko srece.

Jaz pa imam vcasih zelo nereden ciklus, tudi na 45 dni, ceprav redko, pa sem si rekla, da testa sploh ne bom naredila pred 55 dnevom. Je bilo ze prevec jokanja in razocaranj. In na koncu M vedno pride, najkasneje na 45 dan. Ta mesec bo, kot vse kaze, hitro. Hvala bogu. Prsa me bolijo, da je za znoret. Se tusirati se ne morem normalno, kaj sele, da bi hodila po stopnicah. Modrc nosim podnevi in ponoci, in vsak premik je tezaven.
Veliko srece.

Jaz imam redno. Na 30 dni. se še ni naredilo, da kasneje. V življenju mi je samo enkrat zamujala za en teden, ko sem imela zaključne izpite. En teden prej sem blazno tečna, vse me moti, vse mi gre na k… no, to je ta teden, tako da sem, hmm, kako bi se reklo… Živčno razrvana. Bljak. Sem bila v pon pri gin in imam vnetje oz. bakterijsko vnetje. Sva oba dobila tabletke, ki se vzamejo samo enkrat, ampak 4 (vsak). Tako da ta mesec M itak bo. Moje gnezdece je prazno… Smrk.

Pa lp vsem!!!
Capy

New Report

Close