kako po terapijah naprej
Jaz sem imela po končanih obsevanjih kakšne pol leta težavice. Zelo so me dajali sklepi. Bila sem kot stara mamca. Iz avta sem se pobirala počasi in okorno. Prav tako zjutraj iz postelje. Včasih sem čutila mravljinčaste noge. Nekako pol leta po zadnjem obsevanju je bilo že skoraj dobro. Ves čas po končanem zdravljenju (1 leto) sem uživala velike doze vitamina C, močne Multivitamine (vse od Twinlaba) in hodila v ZD k splošni zdranvici 1x tedensko na injekcije B vitaminov. 1 leto po postavlejni diagnoszi sem začela s 4 urnim delovnikom, po trewh mesecih sem šla kar na 8 ur. In je vse ok. Zdaj sem 2 leti po zdravljenju in sem ZDRAVA. Imela sem visokomalignega difuznega B-celičnega limfomčka. In tudi moja onkologinja je dr. Južnič šetina. Zlata moja zdravnica!
Tudi jaz sem imela visoko maligni b-cel. limfom in dr.Tanja Južnjič je tudi moja zdravnica.Mene zraven tega muči še mena, ker sem na začetku zdravljenja izgubila menstruacijo, pa jo baje več ne bom dobila.Vročinski vali,utrujenost…Malo se lovim s prehrano,pazim na E-je,rada pijem zeliščne čaje, limonade, vodo. Nisem pa še poskusila žive vode. Od prehranskih dodatkov jemljem alge, omega-3,q 10,multivitamine imam doma, pa še nisem vzela nobenega..Lp.