Najdi forum

kako odženeš mačke

Vrtičkarji, kako odganjate mačke, da vam vsega ne razkopljejo in pokakajo?Imam ograjen atrij in kup mačk, ki mi zakopavajo svoje drekce.Aja, pa majhne otroke imam…Kakšen nasvet?

šššcccc

Mita, in to po možnosti preden naredijo kakec a ne? Ha. Dobra si!

TOČNO TAKO!

Macke spodis tako, da tam kjer se zadrzujejo pospricas z jabolcnim kisom. Preverjeno, deluje!

Bomo poizkusili!Hvala!

Živijo,

pa res niste nič praktični. Pri nas na sveže posejane gredice naložimo manjše palice (ki ostanejo od obrezovanja drevja in grmovja), pa mački ne marajo gor. Tudi, če gredice pokrijemo s pokrivalko, damo gor previdno palice. Seveda palice ne smejo biti pretežke in tudi ne preveč na redko, ker sicer ne bo pomagalo. Ko rastlinice dovolj zrastejo, palice odstranimo. Res ne izgleda lepo, a vsega brez škode pač ne moreš imeti.

lp Romy

Živijo,

pa res niste nič praktični. Verjamem, da kis deluje, a samo do prvega dežja. Pri nas na sveže posejane gredice naložimo manjše palice (ki ostanejo od obrezovanja drevja in grmovja), pa mački ne marajo gor. Tudi, če gredice pokrijemo s pokrivalko, damo gor previdno palice. Seveda palice ne smejo biti pretežke in tudi ne preveč na redko, ker sicer ne bo pomagalo. Ko rastlinice dovolj zrastejo, palice odstranimo. Res ne izgleda lepo, a vsega brez škode pač ne moreš imeti.

lp Romy

Živijo,

pa res niste nič praktični. Verjamem, da kis deluje, a samo do prvega dežja. Pri nas na sveže posejane gredice naložimo manjše palice (ki ostanejo od obrezovanja drevja in grmovja), pa mački ne marajo gor. Tudi, če gredice pokrijemo s pokrivalko, damo gor previdno palice, najboljše so lahke in vilaste od raznega grmičevja. Seveda palice ne smejo biti pretežke in tudi ne preveč na redko, ker sicer ne bo pomagalo. Ko rastlinice dovolj zrastejo, palice odstranimo. Res ne izgleda lepo, a vsega brez škode pač ne moreš imeti.

lp Romy

če se ti ne zdi škoda kupiti kako kilo popra, da jo posuješ okoli njivice, to namreč pomaga tudi pri sobnih rastlinah.

obstaja elektronska naprava lahko se jo priklopi na elektriko ali pa je na baterije obstajajo tudi take z senzorji da oddaja nam neslišne zvoke ko zazna gibanje sicer ceneje je pa kis ali pa da pokriješ z vejicam
tudi jaz sem imel ta problem doma imamo dve muce in eno sem imel na sumu tako da sem nekaj časa opazoval in nato odkril sosedovo muco ki je hodila k nam puščat čokoladke ko sem jo presenetil pri dejanju in po krajšem “pogovoru” z njo je ni bilo nikoli več k nam

New Report

Close